Bloggers

Patrick DalvinckPatrick Dalvinck Vice President Continental Europe
Patrick Dalvinck is Vice President Continental Europe. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de Benelux, Rusland, Polen en Oost-Europa. Patrick is ruim 5 jaar werkzaam bij Trend Micro en was voorheen Regional Director Benelux bij Trend Micro. Hij heeft meer dan 19 jaar ervaring in de ICT security-markt en heeft mede hierdoor een heldere visie op de actuele trends in de markt. Connect met Patrick Dalvinck op LinkedIn

 

Tonny Roelofs

Tonny Roelofs Cloud Business Development & Strategic Alliance Manager Benelux
Tonny Roelofs is Cloud Business Development & Strategic Alliance Manager Benelux. Connect met Tonny Roelofs op LinkedIn

 

 

Steven Heyden

Steven Heyde Regional Director Benelux
In oktober 2015 creëert Trend Micro de Benelux organisatie, geleid door Steven Heyde. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het lokale beheer en de verdere uitbouw van Trend Micro’s nummer één positie in de Benelux-markt van server data – en virtualisatiebeveiliging. Steven startte zijn carrière bij Trend Micro in 2009. In 2012 werd hij Country Manager België en Luxemburg en sinds 2015 past hij zijn succesvol management verhaal ook toe in Nederland. Hij beschikt over ruim 15 jaar ervaring in de it-beveiligingssector en houdt de vinger aan de pols als het gaat om security uitdagingen rond mobiliteit, virtualisatie en cloud computing. Connect met Steven Heyde op LinkedIn.

Albert Kramer

Albert Kramer Technical Manager Continental Europe
Albert Kramer is Technical Manager Continental Europe. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor de pre- en post-sales support teams in Nederland, BeLux, Rusland, Polen en Oost-Europa. Albert richt zich in zijn functie op nieuwe beveiliging-trends en technologieën op het gebied van cloud, virtualisatie, consumerization en gerichte cyberaanvallen. Voordat hij werkzaam was bij Trend Micro heeft hij diverse pre-sales en consultancy functies bekleed. Connect met Albert Kramer op LinkedIn

 

Kurt Vanderhaegen Sr Marketing Manager bij Trend Micro Continental Europe
Bij Trend Micro is Kurt verantwoordelijk voor alle regionale marketing-activiteiten voor de Benelux en Oost-Europa. Zijn focus ligt op het verder uitbouwen van het merk en het ondersteunen van sales. Op dit blog deelt Kurt de laatste security-inzichten, informeert hij lezers over events waar Trend Micro aanwezig is en gaat hij in op nieuws en ontwikkelingen bij Trend Micro. Hij heeft meer dan 20 jaar IT-ervaring op Benelux- en EMEA-niveau. Connect hier met Kurt op Linkedin.

 

Rik FergusonRik Ferguson Global VP Security Research
Rik Ferguson brengt meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van veiligheid en informatietechnologie samen in zijn rol als directeur van Security Research & Communicatie bij Trend Micro. In deze positie is Rik actief bezig met onderzoek naar geavanceerde bedreigingen (APT), met een focus op aanvallen via sociale netwerken. Als EMEA woordvoerder van Trend Micro wordt Rik regelmatig geïnterviewd over internationale bedreigingen door nationale en internationale media. Rik is gecertificeerd Ethical Hacker.