3 tips voor jouw bezoek aan AWS re:Invent

vegas AWS reInventMorgen vindt AWS re:Invent plaats in Las Vegas. Twee dagen die volledig in het teken staan van AWS en de cloud. Wat ooit begon als een relatief kleine bijeenkomst, is nu uitgegroeid tot een enorme show, vol nieuwe ontwikkelingen en technologieën. En dat is niet voor niets.

De cloud biedt veel voordelen in termen van functionaliteit en gemak. Steeds meer organisaties maken de overstap naar een (private, public of hybride) cloud. Experts verwachten dat de uitgave aan cloud IT-infrastructuur in 2015 $21 miljard zal bereiken. Om optimaal en vooral onbezorgd te profiteren van de voordelen die de cloud biedt, is beveiliging cruciaal. Tijdens AWS re:Invent vertellen we je daar veel meer over.

 1. Selecteer vooraf je sessies
  Het programma van AWS re:Invent is bomvol, dus maak vooraf alvast een selectie. Het is vrijwel onmogelijk een sessie te kiezen die niet interessant is, want de sessies op AWS re: Invent zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Hieronder alvast twee Trend Micro-opties:
 • Defending Your Workloads Against the Next Zero-Day Attack (DVO207), door Mark Nunnikhoven, Vice President Cloud Research van Trend Micro op woensdag 7 oktober om 2:45 PM – 3:45 PM lokale tijd.
  Als er ernstige kwetsbaarheden, zoals Shellshock of heartbleed, worden ontdekt, weet je dat je snel moet reageren. In de hectiek van de dag kunnen emergency-updates onderaan je to do-list eindigen. Is er een betere manier om workloads beschermen zonder veel werk? In deze sessie leer je hoe je moet reageren op en moet herstellen van de eerst volgende zero-day kwetsbaarheid.
 • Lessons from a CISO: How to Securely Scale Teams, Workloads & Budgets (DVO206) op 8 oktober om 4:15 PM – 5:15 PM lokale tijd. 
  Bent u een CISO in cloud? De beslissingen die je maakt bij het migreren en het veiligstellen van workloads in de AWS-cloud hebben impact op je organisatie. Deze sessie helpt je met de migratie naar AWS of leert je, als je al gebruik maakt van workloads in AWS, hoe je jouw organisatie kan beveiligen en de efficiëntie van de implementaties kunt verbeteren.

Lees hier meer over beide sessies

 1. Zorg voor voldoende ontspanning tijdens het AWS Re:Invent – Trend Micro EMEA Party
  Naast het serieuze gedeelte is er uiteraard ook ruimte nodig voor ontspanning. Kom daarom vanavond, dinsdag 6 oktober tussen 21:00- 23:00 uur langs op de Trend Micro EMEA Party in Morels French Steakhouse | Outdoor Patio Area in The Palazzo. Onder het genot van de nodige hapjes en drankjes is dit de ideale gelegenheid om te ontspannen en te netwerken met vakgenoten. Let op, er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus mocht je interesse laat het ons weten.
 1. Volg het AWS YouTube-kanaal
  Kun je er niet bij zijn? Ook dan hoef je niets te missen dankzij de live stream. Vrijwel alle sessies worden twee weken na het event gedeeld op de AWS YouTube-kanaal. En ook op onze social-kanalen zullen we de komende tijd aandacht besteden aan al het nieuws.

Maar ben je in Las Vegas, dan zien we je natuurlijk ook graag op onze stand: booth 1004, re:Invent Central (a/k/a the expo hall).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.