Smart Protection Network: Realtime cybercrime in de wereld monitoren en identificeren

trend

Ons Smart Protection Network zit in al onze producten in komt dus regelmatig voor in onze blogs. Niet voor niets, want het is een belangrijke spil in onze organisatie. Reden genoeg om eens in een blog uit te leggen wat het nu precies is.

Trend Micro’s Smart Protection Network verzamelt informatie van bedreigingen over de hele wereld. Hierdoor zijn we in staat nieuwe bedreigingen vroegtijdig te signaleren en deze informatie realtime door te geven aan al onze klanten. Dit resulteert in een beveiligingssysteem dat adequaat kan reageren op al deze bedreigingen en zo klanten optimaal beschermt.

Cloud en big data
In het huidige security-landschap staan de cloud en big data centraal. Er zijn drie belangrijke kenmerken van big data die bepalend zijn als het gaat om het kiezen van een goede beveiliging: omvang, verscheidenheid en snelheid. Deze blijven zich in een rap tempo ontwikkelen en zorgen ervoor dat security-specialisten op een andere manier moeten kijken naar databeveiliging.  Door constant de actuele bedreigingen te monitoren en te identificeren biedt het Smart Proctection Network alle informatie aan onze klanten die nodig is om de laptop, pc of mobiele apparaten optimaal te beschermen.

Kortom het Smart Protection Netwerk:
Verzamelt gegevens over wereldwijde bedreigingen door een netwerk van sensoren om ervoor te zorgen dat klanten van Trend Micro optimaal worden beschermd tegen deze dreigingen, zoals mobiele en gerichte aanvallen.

  • Identificeert nieuwe bedreigingen snel met behulp van afgestemde eigen tools voor datamining, zodat deze bedreigingen onmiddellijk kunnen worden uitgeschakeld

  • Beschermt door middel van een op cloud gebaseerde infrastructuur die realtime bescherming tegen nieuwe bedreigingen biedt.

Zien hoe het werkt? Check dan de infograhic en video.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.