Alpe d’HuZes: let’s BEAT cancer

blogger-image--2143424286Op 5 en 6 juni aanstaande vindt de Alpe d’HuZes plaats. Het evenement waarbij deelnemers de Alpe d’Huez beklimmen en daarmee geld inzamelen om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Onder de duizenden deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en supporters bevindt zich ook een van mijn Trend Micro collega’s: namelijk Paul van Veen, Channel Account Manager bij Trend Micro.

Hij heeft in zijn omgeving gezien wat kanker voor een gevolgen kan hebben en is vastbesloten zijn muzikale steentje bij te dragen. Als DJ zal hij tijdens de Alpe d’HuZes in bocht 2 de deelnemers motiveren door muziek te draaien. Niet zomaar wat nummertjes, maar speciale verzoeken die je kan aanvragen voor 2 euro per nummer. Uiteraard wordt al dit geld weer gedoneerd aan het KWF. Beats voor euro’s dus!

Momenteel staan ze met de Westcon Camper bij de Alpe d’HuZes en ondersteunen ze de fietsers nu al met de nodige beats per minute. Ook je steentje bijdragen? Verzoeknummers zijn meer dan welkom, € 2,- per nummer. Je bijdrage kun je storten op http://www.leersumfietst-tegenkanker.nl/. Volg dit enthousiaste team via http://bitparty.blogspot.nl/.

Succes mannen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.