Beveiligen is vooruit zien

Student in Her College Computer Lab.Toen onze CEO Eva Chen vijfentwintig jaar geleden Trend Micro oprichtte, stond het internet nog in de kinderschoenen. Social-networking gebeurde vooral face-to-face en de krachtigste desktopcomputer was 50 keer minder krachtig dan een iPhone. In de afgelopen 25 jaar is er heel veel gebeurd.

Cybercrime
Jouw organisatie profiteert waarschijnlijk dagelijks van al deze technologische ontwikkelingen. De snelheid en efficiëntie van de dagelijkse werkzaamheden verbetert en (grensoverschrijdend) samenwerken wordt steeds gemakkelijker doordat gegevens altijd en overal beschikbaar zijn. Toch heeft deze ontwikkeling ook een keerzijde. Bedrijven in Nederland verliezen miljoenen door cybercrime. DDOS-aanvallen leggen systemen plat en door in te breken stelen cybercriminelen waardevolle bedrijfsinformatie. Niet voor niets geeft Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof aan dat digitale spionage en cybercriminaliteit op dit moment de grootste bedreigingen zijn voor het bedrijfsleven en de overheid. Hij betoogt dat cybersecurity op korte termijn op orde moet worden gebracht wanneer Nederland economisch een topspeler wil blijven. Niet pas in 2020, maar nu meteen. Veiligheid en economie zijn tegenwoordig meer dan vroeger onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Let’s talk about it
Het vermogen om vooruit te kijken zit al vanaf de start in ons DNA en vormt de basis om ons elke dag opnieuw in te zetten voor een wereld waarin digitale informatie veilig kan worden uitgewisseld. Kennisdelen is daarbij ontzettend belangrijk, niets voor niets hebben we Let’s talk about it opgericht met speciaal geselecteerde partners om de kennis en het bewustzijn rondom security te vergroten. Daarnaast geven we organisaties graag de juiste handvatten om goede keuzes te maken wat betreft hun security, dit doen we bijvoorbeeld door ons visieboek ‘How will the future affect your IT-security’. Het visieboek is vanaf nu gratis te downloaden en geeft inzicht om vervolgens gericht op zoek te kunnen gaan naar goede oplossingen.

Download nu gratis het visieboek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.