Bloggers

Steven Heyden

Steven Heyde Regional Director Benelux
In oktober 2015 creëert Trend Micro de Benelux organisatie, geleid door Steven Heyde. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het lokale beheer en de verdere uitbouw van Trend Micro’s nummer één positie in de Benelux-markt van server data – en virtualisatiebeveiliging. Steven startte zijn carrière bij Trend Micro in 2009. In 2012 werd hij Country Manager België en Luxemburg en sinds 2015 past hij zijn succesvol management verhaal ook toe in Nederland. Hij beschikt over ruim 15 jaar ervaring in de it-beveiligingssector en houdt de vinger aan de pols als het gaat om security uitdagingen rond mobiliteit, virtualisatie en cloud computing. Connect met Steven Heyde op LinkedIn

 

Rense Buijen Technical Director
Rense Buijen is Technical Director bij Trend Micro en geeft leiding aan het Technical Team in de Benelux en Oost-Europa. Daarnaast geeft hij sturing aan de Europese Consultancy en Training Teams. Met een gedegen technische achtergrond en jarenlange ervaring in leidinggevende functies ondersteunt hij internationale teams bij diverse security vraagstukken. Daarbij richt hij zich met name op nieuwe en complexe technologie. Rense is verder geïnteresseerd in privacyvraagstukken en de regelgeving daaromtrent. Voor Trend Micro was Rense werkzaam bij een aantal startups in o.a. engineering en presales functies. De laatste paar jaar werkte hij voornamelijk voor grote integrators, zoals BT en Verizon, waar hij grote teams in meerdere landen aanstuurde.

 

Pieter Molen Technical Director Benelux
Pieter Molen is Technical Director Benelux bij Trend Micro en geeft leiding aan het team van sales engineers en customer service managers in de gehele Benelux-regio. Naast technische zaken houdt hij zich vooral bezig met Hybrid Cloud Security-oplossingen. Pieter heeft jarenlange ervaring op het gebied van informatie- en crybersecurity bij onder andere Dimension Data (NTT), Ubizen, DATAD en Ordina. 

 

Redactie
De redactie van Trend Micro blog zorgt ervoor dat het blog een bron van inspiratie is voor de lezers. Met gastblogs, interviews en visieverhalen. Daarnaast delen onze technische consultants regelmatig technische insights, ontwikkelingen, tips, tricks en best practices met u.