Cloud security-events coming up: een veilige transitie naar de cloud

cloud security events

Steeds meer organisaties weten de weg naar de cloud te vinden (lees hier de blog over Randstad). Het is niet langer de vraag óf je overstapt naar de cloud, maar juist wanneer. Weten welke security-verantwoordelijkheden dit met zich meebrengt, kan het verschil maken tussen een onbezorgde transitie of een hobbelige trip vol onaangename verrassingen. In de maanden mei en juni zijn onze experts daarom aanwezig op diverse cloud security events verspreid door Nederland.

Tijdens deze events laten onze experts onder meer zien hoe uw organisatie de stap naar de cloud veilig kan maken en tegelijkertijd uw compliancy kunt aantonen. Daarnaast gaan zij in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud-security en leert u tijdens deze cloud security events hoe u uw organisatie kunt wapenen tegen nieuwe bedreigingen in een private, public of hybride cloud-omgeving. Zonder dat dit ten koste gaat van de beschikbaarheid en flexibiliteit. U hebt tevens de mogelijkheid om één-op-één met een van onze experts verder te praten over uw eigen security-uitdaging. Staat het thema cloud ook op uw agenda? Dan mag u deze gratis cloud security events niet missen.

AWS Transformation Day
Dinsdag 23 mei, 08:30–17:30 uur, NBC, Nieuwegein
Trend Micro’s Cloud Research VP Mark Nunnikhoven spreekt tijdens AWS Transformation Day. Naast diverse cloud-gerelateerde sessies  is er voldoende ruimte om bij te praten met een van onze cloud security-experts en antwoord te krijgen op uw security-uitdaging.
Registreren kan hier.

Heliview Cloud Event
Woensdag 24 mei, 08:30-18:00 uur, De Kuip, Rotterdam
Mark Nunnikhoven, VP Cloud Research bij Trend Micro spreekt over de laatste ontwikkelingen en security-uitdagingen op het gebied van de cloud. Naast diverse sessies is er voldoende ruimte om bij te praten met een van onze experts.
Registreren kan hier.

Digital Transformation Conference
Donderdag 15 juni, 09:00-18:00 uur, De Fabrique, Utrecht
Leer aan de hand van diverse workshops, break out-sessies en keynotes, waaronder een sessie van Trend Micro, hoe u het maximale haalt uit de digitale economie, zonder concessies te doen aan beveiliging. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om één-op-één verder te spreken met een van onze cloud security-experts.
Registreren kan hier.

Management Events Cloud Strategies
Donderdag 15 juni, 08:00-18:30 uur, Het Spant, Bussum
Klik hier voor meer informatie.

Arrow Cloud Event
Donderdag 15 juni, 09:00-18:30 uur, Aviodome, Lelystad
Tijdens dit channel-event gaan we in op uiteenlopende cloud-topics. Daarnaast geven zij u concrete handvatten om een veilige transitie naar de cloud mogelijk te maken, waardoor u optimaal kunt profiteren van de voordelen die dit biedt en tegelijkertijd compliancy aan kunt tonen.
Registreren kan hier.

Executive Round Table Diner
Daarnaast organiseert Trend Micro op dinsdag 23 mei in Kasteel Montfoort een exclusief Executive Round Table Diner rondom Digital Transformation. Let op, dit is een invitation only event. Deelnemen is uitsluitend mogelijk op uitnodiging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.