De 20e VMUGbe meeting komt eraan!

Logo_VMUG

 

 

 

Aanstaande donderdag 5 december 2013 zal voor de 20e keer de VMUG (VMware User Group) meeting plaatsvinden in België. Het is dé plek om mede VMware gebruikers te ontmoeten en in gesprek te gaan over de nieuwste technologie en trends in virtualisatie. Een bijzondere editie aangezien dit tevens de allereerste mini-VMworld Belgium zal zijn.

Een dag waarop Trend Micro zeker niet mag én zal ontbreken.

Trend Micro kent immers een lange geschiedenis met VMware in de ontwikkeling van beveiligingsoplossingen voor virtuele VMware omgevingen. Een hechte samenwerking die onder andere heeft geleid tot het eerste agentless beveiligingsplatform dat speciaal is ontwikkeld voor VMware gevirtualiseerde datacenters, virtual desktops en cloud implementaties.

De VMUG meeting zal dan ook een dag worden met interessante en boeiende sprekers waaronder onze eigen Presales Engineer, Chris Van Den Abbeele. Chris heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van Security en Identity oplossingen. Hij zal inzicht geven in Advanced Persistent Threats (APTs), Targeted Attacks, en belangrijk: hoe je je hiertegen kunt beschermen.

Nog niet ingeschreven voor deze Belgium VMUG meeting? Dat kan nog steeds! Voor meer informatie en registratie, klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.