De toekomst van IT in 2020? Maak kans op gratis kaarten voor hét Limburgs ICT-event

Limburg ICT Event 2015

Hoe ziet de toekomst van IT eruit in 2020? Blijft BYOD of wordt het een heel ander concept? Wat kunnen we van het Internet of Things verwachten en hoe zorg je ervoor dat data nog steeds veilig blijft? Deze en andere vragen staan centraal bij de lustrumeditie van ‘hét Limburgs ICT-event’ dat dit jaar op dinsdag 17 maart op Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht plaatsvindt. Uiteraard zijn wij ook aanwezig en kunnen wij onder onze bloglezers zelfs 10 gratis kaarten voor dit event (twv 200 euro per kaart) weggeven!

Thema IT 2020
Ontwikkelingen in IT gaan razendsnel. Voor organisaties betekent dit enerzijds meer keuzemogelijkheden, maar anderzijds direct ook uitdagender dan ooit om de nieuwe ontwikkelingen bij te benen. Want hoe ziet IT er in 2020 uit? Welke mobiele apps worden succesvol en wat zijn de ontwikkelingen op BYOD en het Internet of Things? Op welke manier transformeert de IT-adviseur zich naar IT-makelaar? En hoe houdt de IT-branche zich staande binnen deze dynamiek? Kortom, tal van vragen waar verschillende experts tijdens het event antwoord op geven.

Sessies en bedrijvenmarkt
Tijdens deze dag geven verschillende experts presentaties over uiteenlopende onderwerpen rondom ICT. Ronald Pool, Pre-sales Engineer bij Trend Micro verzorgt één van de sessies en vertelt meer over ‘Threat Intelligence’ en de strijd tegen gerichte cyberaanvallen.

Daarnaast is er een bedrijvenmarkt waar je de mogelijkheid hebt één op één verder te praten en direct antwoord te krijgen op jouw vragen. Een prima plek dus om volledig bijgepraat te worden over trends binnen de markt, met volop ruimte om te netwerken.

Win gratis kaarten!
Wil jij weten wat je kunt verwachten op IT-gebied in 2020 en een van de sessies bijwonen? Maak dan kans op één van de 10 gratis kaarten ter waarde van 200 euro die wij mogen weggeven. Laat je naam en e-mailadres dan hier achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.