Drie redenen om een bezoek te brengen aan het Trend Micro Partner Event

NaamloosDe ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit gaan snel, met als gevolg dat er steeds weer nieuwe IT-uitdagingen bijkomen voor organisaties. Als reseller sta je daarom voor een uitdaging. Hoe adviseer jij je klant bijvoorbeeld rondom de berscherming van virtuele- of cloud-omgevingen? En hoe kan hij zich het beste beschermen tegen een gerichte aanval? Het antwoord op deze – en vele andere – vragen, vind je op ons Partner Event “The Cloud: Need for Speed” dat op 15 september 2015 plaatsvindt in De Fabrique te Utrecht. In deze blog vind je 3 redenen om het event te bezoeken.
Speciaal voor resellers
Het Trend Micro Partner Event is speciaal voor resellers, consultants, hosting- en (cloud) service providers. In één middag word je volledig bijgepraat over de uitdagingen waarmee jouw klanten worden geconfronteerd bij hun transitie naar de cloud. Maar er is uiteraard meer. Daarom alvast drie redenen om een bezoek te brengen aan het Trend Micro Partner Event.

  • Kennis opdoen en advies optimaliseren
    Aan de hand van break out-sessies die we samen met een aantal van onze kennis- en technologiepartners verzorgen, waaronder VMware en Microsoft, krijg je inzicht in de uitdagingen van jouw klant bij zijn transitie naar de cloud. Of dit nu een private-, public- of hybride-variant is.  In één middag wordt je volledig bijgepraat over de noodzaak, mogelijkheden en kansen die er liggen voor jou als reseller, maar zeker ook voor jouw klanten, als het gaat om een veilige en snelle transitie naar de cloud. Het volledige programma vind je hier.
  • Concrete handvatten voor actuele security-uitdagingen
    Naast het feit dat experts uitgebreid ingaan op de uitdagingen waarmee jij als reseller wordt geconfronteerd rondom het voorbereiden op en begeleiden van jouw klant bij de transitie naar de cloud, staan ook andere onderwerpen op de agenda. De nieuwe wet meldplicht datalekken en de uitbreiding bestuurlijke boete CBP die op 1 januari 2016 in werking treden, roepen wellicht de meeste vragen op. Want wat betekent dit voor mijn klanten en hoe kan ik hen optimaal ondersteunen en adviseren om compliant te zijn? Privacy Valley is specialist op dit gebied en vertelt je alles over dit onderwerp. Maar ook een ander reëel gevaar voor jouw klanten wordt aangestipt: namelijk gerichte aanvallen of Ransomware. Kortom, in één middag ben je volledig op de hoogte van de laatste actualiteiten rondom het security-landschap en de huidige wetgeving.
  • Netwerken
    We verwelkomen op dit evenement resellers, consultants, hosting- en (cloud) service providers. Maak gebruik van de kans om te netwerken, leer je vakcollega’s kennen en praat over de uitdagingen die je al bent tegen gekomen. Tussen de sessies door en tijdens de borrel heb je hier alle gelegenheid voor. We sluiten de dag af door je het thema ‘Need for Speed’ te laten beleven, door je de mogelijkheid te geven gratis deel te nemen aan onze aansluitende kart races. Schrijf je er hier direct voor in.

Schrijf je nu gratis in!
Kortom, wil je concrete tips en handvatten voor de security- en cloud-uitdagingen van jouw klant? Schrijf je dan nu gratis in voor ons Partner Event!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.