Drie redenen om het webinar over de beveiliging van Microsoft Azure bij te wonen

Azure cloud computing Trend MicroOp dinsdag 15 december van 11:00 – 12:00 uur organiseren we samen met Microsoft een webinar over de optimale cloud-beveiliging voor Microsoft Azure. Dit is dé kans om in één uur alles te weten te komen over de misvattingen, uitdagingen en oplossingen voor een veilige transitie naar of veilig gebruik van Microsoft Azure. Hieronder drie redenen waarom u dit webinar moet bijwonen:

1.Reken af met misvattingen: gedeelde verantwoordelijkheid
Over de transitie naar de cloud bestaan nog veel misvattingen. We zien nog steeds dat organisaties de overstap maken, zonder maatregelen te nemen voor de beveiliging van hun data. Met alle gevolgen van dien. Zij gaan er blind vanuit dat cloud-partijen volledig zorg dragen voor de beveiliging van hun waardevolle bedrijfsgegevens in de cloud. Maar niets is minder waar. Voor de cloud geldt een shared responsibility-model. Dat betekent dat de beveiliging ervan een gedeelde verantwoordelijkheid is voor zowel de cloud-aanbieder als de eigenaar van de data. Tonny Roelofs van Trend Micro gaat tijdens het webinar dieper hierop in. Zo legt hij uit waar de verantwoordelijkheid van de cloud provider, in dit geval Microsoft, stopt en uw verantwoordelijkheid begint, zodat u direct de juiste maatregelen kunt nemen.

2. Ontvang tips voor de uitdaging van een hybride cloud
Hoewel veel organisaties een volledige overstap naar de cloud ambiëren, blijkt dit in de realiteit lang niet altijd haalbaar te zijn, onder meer vanwege oude legacy-systemen die in de lucht moeten blijven. Een hybride variant biedt dan uitkomst. Echter, dit vraagt om een andere benadering en aanpak ten aanzien van beveiliging. In dit webinar leggen we uit hoe u een security framework kunt bouwen voor het moderne datacenter en wat er nodig is om veiligheid en compliancy in een hybride omgeving te kunnen garanderen. Of dit nu een combinatie van een fysieke, virtuele, private- of public omgeving van Microsoft  is.

3. Zie hoe de beveiliging van Microsoft Azure werkt
Tijdens dit webinar is er uiteraard ook ruimte om dieper op de techniek in te gaan. Albert Kramer geeft  een demo van instant on-beveiliging in de Microsoft Azure-omgeving. Hij toont daarbij een oplossing die snelle en automatische bescherming biedt van Azure-workloads tegen grote kwetsbaarheden in software, zoals Shellshock en Heartbleed.

Gratis bijwonen
Deelname aan het webinar is gratis. Schrijf u nu in via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.