Drie redenen voor een bezoek aan het Trend Micro Partner Event georganiseerd door Westcon

Partner even channelHet event speciaal voor Trend Micro resellers dat we samen met Westcon organiseren op vrijdag middag 10 oktober in Snowworld komt steeds dichterbij. Deze middag staat volledig in het teken van nieuwe ontwikkelingen en oplossingen op security-gebied. Maar er is meer! Daarom alvast drie redenen waarom resellers op 10 oktober zeker een bezoek moeten komen brengen.

1. Maak in één middag kennis met de nieuwste oplossingen
Het security-landschap staat niet stil en ook ontwikkelingen gaan razendsnel. Tijdens deze middag praten we je volledig bij over onze oplossingen en de laatste ontwikkelingen van Trend Micro. We  introduceren twee nieuwe Smart Protection Suites, namelijk Smart Protection Complete Suite en Smart Protection for Enpoints Suite. We geven je alle ins en outs over deze nieuwe oplossingen en je kunt direct vragen stellen. Daarnaast praten we je volledig bij over de laatste updates rondom Deep Security 9.5 en een optimale bescherming voor het software-defined datacenter en vertellen we meer over Worry Free Business Security dat een volledige gebruikersbescherming biedt die makkelijk te beheren is vanuit één management console voor zowel on-premise en de gehoste/cloud-gebaseerde versies.

2. Een update van het huidige security-landschap
Datalekken zijn aan de orde van de dag. Met grote regelmaat verschijnen berichten in de media over organisaties die slachtoffer zijn geworden van dergelijke lekken. Toch blijkt uit ons onderzoek dat vier op de tien bedrijven in de Benelux zich niet bewust zijn van het feit dat er een nieuwe Europese wet van kracht gaat voor databescherming. En dat terwijl het impact heeft op vrijwel elke organisatie. In deze sessie vertelt Trend Micro’s Danny Claproth daarom meer over de technieken die aan een datalek ten grondslag liggen en gaat hij in op het huidige security-landschap.

3. Het aangename met het nuttige combineren
Tijdens deze middag is draait het niet alleen om kennis delen, maar is er ook zeker ruimte voor ontspanning. We beginnen deze middag met een lunch en eindigen met een borrel en diner. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om de piste op te gaan. Wel of geen ervaring, dat maakt niet uit. Voor de beginners staat er een instructeur klaar om de eerste stappen te zetten

Gratis inschrijven
In één middag volledig bijgepraat worden en kennis en ervaringen delen met collega’s uit de markt? Schrijf je dan hier gratis in voor het Trend Micro Partner Event voor resellers op 10 oktober aanstaande in Snowworld Zoetermeer of bezoek de website voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.