Event in de spotlights: Next Generation Security & Storage Event

Event in de sptolightHet zal u niet zijn ontgaan: afgelopen week vond ons Partner Event plaats waarbij we, samen met een aantal van onze kennispartners, ingingen op het thema cloud. Kon u hier niet bij aanwezig zijn, maar wilt u wel meer weten over dit thema of andere actuele security-onderwerpen? Houd dan komende tijd ons blog in de gaten. Hier besteden we regelmatig aandacht aan diverse security-events die door het hele land plaatsvinden. Met deze keer het ‘ Next Generation Security & Storage Event’ van Amitron.

‘Next Generation Security & Storage Event’
IT security is constant in beweging. Wilt u goed geïnformeerd worden over security-zaken die nu of in de zeer nabije toekomst een belangrijke rol gaan spelen binnen organisaties? Kom dan op 30 september 2015 naar het ‘Next Generation Security & Storage Event’ van security specialist Amitron, dat plaatsvindt in de Euromast te Rotterdam. Ook Trend Micro is hier als spreker aanwezig en wij praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen.

Voor wie?                                                                                                                                                       Het evenement is speciaal voor organisaties, bedrijven en instellingen die graag meer willen weten over onder meer de veranderingen in de wetgeving, maar ook de laatste security-uitdagingen en technologieën, waaronder Advanced Persistent Threats (APT’s), Data Breach Detection, Cloud Security (Office 365) en Hyperconverged Infrastructure. In één dag wordt u volledig bijgepraat over de nieuwste technologieën & risico’s op het gebied van security en storage. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om verder te praten met collega’s, partners en andere bezoekers tijdens de netwerkborrel.

Programma
Amitron biedt een allround security-programma. Naast actualiteiten, waaronder de aanscherping van de wetgeving datalekken die op 1 januari 2016 van kracht gaat, vinden er ook diverse sessies plaats over uiteenlopende security-onderwerpen zoals Next Generation Firewalls en data audit, waarbij inzicht wordt gegeven in wie, wat, wanneer heeft gewijzigd.

Gerichte aanvallen, een reële dreiging
Mis vooral de presentaties niet van Trend Micro’s Ronald Pool en Danny Claproth. Ronald Pool spreekt over een reële dreiging waarmee steeds meer organisaties worden geconfronteerd, namelijk gerichte aanvallen (APT’s). Danny Claproth gaat in op de populariteit van cloud-applicaties zoals Microsoft Office 365. Hij legt uit hoe hier veilig mee omgegaan moet worden en geeft advies hoe dergelijke applicaties het beste te beveiligen.

Gratis deelnemen
Benieuwd geworden naar het complete programma? Bekijk dan hier het volledige programma van 30 september 2015 en schrijf u snel gratis in!

Amitron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.