Facebook integreert Trend Micro’s verdedigingstechnologie ‘HouseCall’ om gebruikers te beschermen tegen cybercrime

Housecall 2 (1)Een veilige uitwisseling van digitale informatie is onze belangrijkste missie. Wij zijn er dan ook trots op dat we aan kunnen kondigen dat we onze samenwerking met Facebook versterken door de integratie van Trend Micro HouseCall, een gratis security-oplossing die malware opspoort en mobiele apparaten beschermt voor de meer dan 1 miljard gebruikers van Facebook.

Elke dag wordt er door de Facebook-gebruikers meer dan een triljard keer geklikt op bijvoorbeeld links in posts en advertenties. Hiermee is Facebook ook een heel populair platform bij cybercriminelen. Trend Micro HouseCall zal de bestaande beveiliging van Facebook verder uitbreiden door kwaadaardige activiteiten op te sporen en gebruikers te waarschuwen wanneer hun veiligheid en privacy in gevaar is. HouseCall zal aan alle Facebook-gebruikers worden aangeboden om malware van geïnfecteerde accounts te scannen en te verwijderen.

Eerder schreven we al een blog met tips om je Facebook-profiel te beschermen. Wil je bijvoorbeeld ook de privacy-instellingen van je Facebook-pagina checken? Lees de blog dan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.