Gartner wijst Trend Micro opnieuw aan als leider in Gartner’s Magic Quadrant for Endpoint protection Platforms

GartnersQGisteren maakte Gartner bekend dat ze Trend Micro voor het twaalfde jaar op rij benoemen als leider op het gebied van endpoint-beveiligingsplatformen. Het rapport analyseert endpoint-beveiligingsoplossingen op basis van de volledigheid van de oplossingen en het vermogen om optimaal te beschermen.

Het rapport van Gartner over Trend Micro’s endpoint-beveiligingsplatform: “Deze leider laat een evenwichtige vooruitgang en inzet zien op gebied van uitvoering en visie. Hun capaciteiten op het gebied van geavanceerde malware bescherming en de bescherming van de gegeven en/of managementfuncties verhogen de standaard voor alle producten op de markt en beïnvloeden de gehele koers van de industrie.”

Deze benoeming bevestigt onze visie op het gebied van endpoint-beveiliging. De vele cyberaanvallen en tegelijkertijd toenemende tijd van zaken als consumerization of IT en BYOD maken mobile security een uitdaging voor alle organisaties in Nederland. Wij leveren al jaren endpoint-oplossingen voor deze bedrijven, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over beveiliging, maar kunnen focussen op hun business. Meer weten over consumerization? Lees dan onze andere blogs over dit onderwerp.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.