Het belang van IT in de zorg

LTAI-mail-650x300px-v1In de zorg is IT inmiddels onmisbaar. Toch komt vrijwel dagelijks wel een zorginstelling in het nieuws omdat geautomatiseerde systemen zijn gehackt en patiëntgegevens op straat liggen of omdat IT-systemen één of meerdere dagen niet hebben gefunctioneerd. Vast staat dat de impact van deze incidenten toeneemt, waarbij de reputatie van een zorginstelling in het geding kan komen. 

Welke zaken zijn belangrijk voor jouw organisatie en hoe pakken andere zorginstellingen hun security-uitdagingen aan? Om handvatten te geven de schade van cyberaanvallen voor jouw organisatie te beperken, organiseert Trend Micro op 26 juni een speciale kennissessie voor IT-managers in de zorg.

Security-uitdagingen in de zorg
Tijdens deze sessie staan de security-uitdagingen in de zorg centraal. Denk daarbij aan het BYOD-vraagstuk: hoe houd ik mijn data binnenshuis, maar toch toegankelijk? Wat zijn de bedreigingen van onze medical devices die aangesloten zijn op het netwerk? We geven je inzicht in het veranderende bedreigingslandschap en geven je handvatten om de juiste keuzes te maken voor optimale beveiliging. Kortom, een uitstekend moment om kennis te delen met vakgenoten uit de zorgsector!

Datum: 26 juni 2014
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Locatie: Van der Valk, Ruimtevaart 22, 3824 MX, Amersfoort

Programma
12.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Deel 1: uw security-uitdagingen centraal
14.30 uur Deel 2: aandachtspunten en handvatten voor een optimale beveiliging in de zorg
16.00 uur Borrel
17:00 uur Einde

Gratis deelname
Deelnemen aan deze sessie is uiteraard gratis. Aanmelden kan eenvoudig en vrijblijvend via deze link.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.