We are hiring! Regional Account Manager Finance & Insurance

Trend Micro Technical SupportMeer dan 25 jaar geleden startte Eva Chen samen met twee familieleden Trend Micro met als doel de digitale wereld veiliger te maken. Tegenwoordig zetten meer dan 5.200 mensen zich namens Trend Micro in voor ditzelfde doel. En in Nederland dragen wij daar uiteraard ons steentje aan bij en breiden we nu ons team zelfs uit. Heb jij een goed netwerk op het gebied van Finance & Insurence en ervaring op het gebied van sales? Wellicht ben jij binnenkort onderdeel van ons team als Regional Account Manager Finance & Insurence.

Bankfraude en datalekken grote uitdagingen in de financiële sector
Afgelopen week keken we tijdens safer internet day op onze blog terug naar de belangrijkste security-trends in 2013 en vooruit naar de uitdagingen voor 2014. Financiële dreigingen stonden met stip op nummer 1 in deze lijst. Waar het geld is, zijn immers de criminelen. Daarnaast moeten financiële instellingen en verzekeraars voldoen aan diverse Europese en nationale regelgevingen om grootschalige cybercrime te voorkomen. Voor diverse grote banken en financiële partijen in Nederland zijn wij al jaren een trusted advisor. Wij willen onze kennis en ervaring ook graag inzetten om de rest van de digitale, financiële wereld in Nederland veiliger te maken.

Solliciteren
Heb jij het enthousiasme en de skills voor het ontwikkelen en uitrollen van een strategic market development plan en wil je samen met ons werken aan het veilig maken van de digitale wereld? In jouw geval te beginnen bij de Nederlandse financiële- en verzekeringsindustrie? Bekijk dan de volledige vacature op onze LinkedIn-pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.