data in de cloud

Oplossingen Hybrid Cloud Security speerpunt tijdens InfoSecurity.nl 2017

Tijdens de Infosecurity 2017 kunnen bezoekers van de beurs en onze stand zich onderdompelen in boeiende demo’s en presentaties. Op onze stand staan op 1 en 2 november de onderwerpen Hybrid Cloud Security, Network Defense en User Protection centraal en zijn onze experts aanwezig voor het beantwoorden van al uw vragen.

Zorg voor veiligheid van uw business
We pakken dit jaar groots uit tijdens de Infosecurity, omdat wij van mening zijn dat de beveiliging tegen cyberbedreigingen nog stukken beter kan. Zowel op het niveau van awareness als dat van de daadwerkelijke IT Security. Wanneer ook de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) openlijk zijn zorg uitspreekt over de wijze waarop Nederlandse organisaties zich tegen cybercriminaliteit wapenen, is het wat ons betreft vijf voor twaalf. Gelukkig is de veiligheid van uw business ons vak. Daarom laten we op de beurs zien op welke vlakken Trend Micro u kan helpen met een optimale IT-beveiliging – zowel in het datacenter als in de cloud:

  • Hybrid Cloud Security: optimaal profiteren van de voordelen van virtuele en cloud-omgevingen, terwijl u weet dat het verkeer van en naar uw datacenter veilig verloopt;
  • Network Defense: omdat u bij een geslaagde gerichte aanval met alles te laat bent, wilt u te allen tijde weten of en hoe uw netwerk onder vuur ligt;
  • User Protection: slimme endpoint-beveiliging biedt de multidimensionale beveiliging die uw (eind)gebruikers in staat stelt ongehinderd bij te dragen aan uw business.

Speciale seminars Hybrid Cloud
Naast de doorlopende demo’s en presentaties op onze stands zijn er elke dag twee speciale Trend Micro-seminars. Een van onze Cyber Security-specialist Danny Claproth: ‘Automated security for Hybrid Cloud’ en een van Jurgen de Poorter over ‘Het beveiligen van uw Office 365-omgeving – een klantsucces verhaal (UNIT 4)’. Daarnaast kunt u uiteraard de hele dag terecht bij een van onze collega’s – ze staan u graag te woord en zijn er diverse prijzen te winnen met onze acties.

Inschrijven kan meteen
We zullen de komende tijd meer delen over onze activiteiten tijdens Infosecurity.nl. Registreer vandaag nog voor de beurs via deze link. Daarmee heeft u tevens gratis toegang tot het gelijktijdige Data & Cloud Expo. Inschrijven voor ons gratis seminar (vol=vol) kunt u direct doen via de volgende links:

Graag tot ziens op infoSecurity.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.