Infosecurity in Brussel: 26 & 27 maart

Steven Heyde @Infosecurity

Steven Heyde @Infosecurity2013

Als het om security gaat, kun je niet om Infosecurity heen. Dé Belgische vakbeurs rond IT-security vindt dit jaar plaats op 26 & 27 maart in Brussels Expo. En Trend Micro zal zeker niet ontbreken en komt met een actuele visie op security.

Voor ons staat het thema ‘2020 Vision, we see things others cannot’ dit jaar centraal. Wij bieden je een blik op de toekomst en brengen onze visie inzake de evolutie van cyber- en targeted attacks. Waar dien je je als bedrijf tegen te beschermen? Wat komt er op je af? De hacker blijft zich continu ontwikkelen en op het gebied van security kan je als bedrijf niet anders dan mee evolueren. 

Targeted attacks zijn immers niet meer weg te denken uit de media. Denk aan de NSA* en aan alle Belgische bedrijven die het afgelopen jaar hiermee geconfronteerd werden. Een complete ‘end-user protection’ en ‘cloud- en datacenter security’ blijven dan ook cruciaal om zich afdoende te beschermen tegen dit soort gerichte aanvallen.

Wil je live horen over welk arsenaal aan tools en technieken hackers beschikken bij gerichte aanvallen? En vooral hoe je je tegen deze aanvallen kunt wapenen? Kom dan luisteren naar de sessie van Rik Ferguson, onze Vice President Global Research: “Smart Persistent Defense, Securing the Cyber Kill Chain”. Hij zal op beide dagen van de beurs spreken in Theater 4 van 10.30 – 11.00 uur. Rik is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest succesvolle security bloggers in Europa.

En kom vooral langs op onze stand (A052) voor een drankje, meer informatie, of om met ons in gesprek te gaan over uw actuele security-uitdagingen. Ik kijk er al vast naar uit!

*NSA = National Security Agency (Amerikaanse geheime dienst)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.