Better safe than sorry: optimale beveiliging voor Koninklijke Visio

Vorig jaar werd Trend Micro benaderd door de Koninklijke Visio, het expertisecentrum voor zorg, onderwijs en dienstverlening voor blinde en slechtziende mensen. Ze zochten een betrouwbare en complete antivirus- en antimalware-oplossing voor zowel de endpoints (laptops en smartphones) als de servers. Daarnaast wilden ze graag beter inzicht in de beveiligingsstatus van hun apparatuur en servers.

Voor de volledige case study verwijzen wij u graag naar onze website.

koninklijke visio


Patrick van Leeuwen, Manager ICT Services van Visio, gaf aan dat Visio volgens de Wetgeving en Meldplicht Datalekken (WMD) verplicht is de cliëntgegevens die zij in hun bezit hebben goed te beschermen. Zo eist WMD bijvoorbeeld dat endpoints waarop cliëntgegevens staan, versleuteld zijn. Visio miste het overzicht en de gegevens om aan die eis tegemoet te komen. Ze hadden behoefte aan duidelijke, centrale rapportages rondom hun beveiliging.

Onze Smart Protection Suite for Endpoints bood uitkomst. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle lagen binnen de digitale omgeving optimaal te beveiligen. Bovendien heeft de Smart Protection Suite for Endpoints een centraal dashboard zodat de gebruikers altijd een volledig en actueel overzicht hebben van de beveiliging. En door de abonnementsstructuur die wij bieden, kon Koninklijke Visio flexibel op- en afschalen.

Tevens kan Koninklijke Visio door de samenwerking met Trend Micro vooruit kijken. Het aantal mobiele apparaten binnen de organisatie groeit gestaag en dat betekent dat Visio op termijn een nieuwe beveiligingsuitdaging heeft, want ook die apparaten met hun verschillende besturingssystemen moeten adequaat beveiligd en beheerd worden. Hiervoor hebben we Mobile Security, dat gebruikers helpt om apps te verspreiden, data op afstand te wissen en instellingen te beheren.

Tot slot anticipeert Koninklijke Visio ook op de overstap naar de cloud, waar zij, met behulp van onze diensten, ook verzekerd zullen zijn van goede bescherming van hun data en hun klantgegevens.

Voor de volledige case study verwijzen wij u graag naar onze website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.