Kun je een gerichte aanval onder controle houden? Speel nu de game!

Fugle_the_gameDe security-voorspellingen van 2015 beloven niet veel goeds als het gaat om gerichte aanvallen. Gerichte aanvallen zullen toenemen en zich verspreiden over meer landen. Hoewel de motieven van de cybercriminelen kunnen verschillen, zullen ze er nog steeds op uit zijn waardevolle informatie zoals informatie van klanten, financiële informatie en intellectueel eigendom te stelen. Bovendien is social media een nieuwe ingang voor een gerichte aanval waardoor het aantal doelwitten toeneemt. Weet jij de juiste beslissingen te nemen als een gerichte aanval zich voordoet? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een game ontwikkeld waarmee je het zelf kunt ontdekken!

Targeted Attack: the game
In deze game maak je in de rol van CIO kennis met een tech startup, genaamd The Fugle. Je staat op het punt om een biometrische geverifieerde mobiel betalen app te lanceren. Je bent bezig met de laatste fase van het project en je hebt alles goed afgestemd met het interne security team, je marketing en PR collega’s en natuurlijk je CEO. Een gerichte aanval wordt ontdekt en het is jouw taak om de juiste beslissingen te nemen. Kun je jouw bedrijf beschermen tegen een aanval? En kun je je aan de projectplanning en aan het budget houden? Als je goede keuzes maakt dan overleeft The Fugle. Maak je een verkeerde keuze, dan zijn de gevolgen niet meer te overzien..

Speel nu!
Kruip in de rol van CIO en ga als echte visionair de uitdaging aan! Speel nu het spel en ontdekt of jij de juiste stappen weet te ondernemen tegen een gerichte aanval. Deel je uitslag en ervaringen via Twitter met #TrendMicro en nodig ook je vakcollega’s uit om de impact van een gerichte aanval te ervaren.

Meer weten over targeted attacks en hoe je jouw medewerkers en organisatie hiertegen kunt beschermen? Schrijf je dan in voor ons Let’s Talk About IT Forum op 21 april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.