Limburgse ICT’ers opgelet! Wij geven 5 gratis kaarten weg voor hét Limburgs ICT-event

The-Happy-UserHoe houd ik gebruikers tevreden? Dit is het centrale thema van de vierde editie van het “Limburgs ICT-event” dat op dinsdag 25 maart 2014 op Buitenplaats Vaeshartelt plaatsvindt. Uiteraard zullen wij hier ook aanwezig zijn en kunnen wij onder onze bloglezers zelfs 5 gratis kaarten voor dit event (twv 150 euro per kaart) weggeven.

Van gebruiker naar happy user
Het is de eindgebruiker die overstelpt wordt met toenemende mogelijkheden en nieuwe ICT ontwikkelingen en daarmee meer keuzes heeft dan ooit. Maar ook de zelfredzaamheid neemt toe. Eindgebruikers weten steeds beter wat ze willen en hoe ze het willen. En bevalt het niet, dan gaan ze op zoek naar een nieuwe oplossing. Wat is de impact van deze beweging op ons als ICT’er? Wat wordt onze rol en hoe gaan we de eindgebruiker echt faciliteren? En hoe managen we de belevingsprocessen van onze eindgebruikers? Of moeten we die nu juist niet managen en ons erbij aansluiten? Kortom, tal van vragen waar verschillende experts tijdens het event antwoord op geven.

Win gratis kaarten!
Naast Trend Micro zullen diverse it-specialisten aanwezig zijn. Daarnaast zijn er drie keynote-sprekers op het event, namelijk: Peter Vink, hoogleraar bij TU Delft, Laurens Faessen van Meander en trendwatcher Rob Creemers. Marco Gianotten van Giarte zal de dag voorzitten.
Wil jij net als 300 andere Limburgse ICT’ers ook geïnspireerd worden? Laat dan je naam en e-mailadres achter en win één van de gratis kaarten!

Schrijf je hier in voor één van de gratis kaarten twv 150 euro

NB: Niet beschikbaar op deze datum of kom je uit een andere regio? Dan kan je je uiteraard ook gratis inschrijven voor onze kennissessies van Let’s talk about it die door het hele land plaatsvinden. Elke sessie gaat in op een specifieke security-uitdaging met een speciaal geselecteerde partner. De eerst volgende sessie vindt bijvoorbeeld plaats in Rotterdam met Amitron en heeft als thema Cloud-uitdagingen: optimale availability en beveiliging. Je kunt je hier gratis inschrijven en hier de hele agenda bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.