Marc Verhoeven van Westcon Security: “Ons doel is om de digitale wereld veiliger én een beetje leuker te maken”

DSC_3793In onze blogs laten we regelmatig onze partners aan het woord omdat ze een bijzondere kijk hebben op de toekomst van security of een speciale ‘fit’ met Trend Micro hebben. Vandaag het woord aan Westcon Security. Het bedrijf is al sinds jaar en dag distributeur van Trend Micro en we kennen elkaar dan ook door en door. Dit keer alleen niet over serieuze zaken, maar eens over de leuke dingen die zij samen met Trend Micro organiseren. We geven daarom deze keer het woord aan Marc Verhoeven, verantwoordelijk voor Trend Micro bij Westcon Security.

Marc: “Wij zijn er van overtuigd dat Trend Micro een goede oplossing biedt, dat weten wij uit ervaring. Mijn doel is om op zoek te gaan naar creatieve manieren om Trend Micro en Westcon Security onder de aandacht te brengen. Het nieuwe initiatief van Trend Micro’s ‘Let’s talk about it’ focust op gespecialiseerde partners, wij spreken alle, grote en minder grote resellers aan.” Marc vertelt dat hij het belangrijk vindt om ook gezamenlijk leuke activiteiten te ondernemen zodat er in een informele setting kennis gemaakt kan worden met elkaar. Afgelopen jaar namen Trend Micro en Westcon Security 150 partners mee naar de Vrienden van Amstel live. 

DSC_3645Marc: “Ik vind het belangrijk dat iedereen dan mee kan, dus niet alleen maar de directie, maar juist ook de inkopers en it-managers, zij zijn immers degenen die dagelijks met Trend Micro werken. Toegankelijkheid en een informele sfeer, daar gaat het om.”

 


Marc vertelt dat er voor het komende jaar alweer diverse zaken op de planning staan. Houdt daarom onze blog en de website van
Westcon Security goed in de gaten, maar hierbij toch alvast een tipje van de sluier.

DSC_3786WK-pool
We zitten nu nog volop in de Olympische Spelen, maar over een paar maanden kleurt Nederland opnieuw oranje om onze voetballers aan te moedigen tijdens het WK in Brazilië. Inmiddels is de WK-pool van Westcon Security een begrip onder de deelnemers van vorige jaren. Elke dag worden er prijzen uitgereikt en niet alleen aan de winnaars, maar ook aan de verliezers. Heb jij vorig jaar die kabouter op je bureau ontvangen? Dan is het tijd om het dit jaar beter te doen!


Nederland-Australië en Guus Meeuwis

Op woensdag 18 juni speelt Nederland tegen Australië en dat belooft een mooie wedstrijd te worden. Samen met Trend Micro organiseert Westcon Security een actie waar je kaarten kunt winnen voor deze wedstrijd. Voetbal- en Guusfan? Houd dan zeker onze blog en twitter in de gaten!

Marc: “Kortom, genoeg leuks in petto het komende jaar. Dat neemt echter niet weg dat we elke dag serieus werken aan hetzelfde doel als Trend Micro, namelijk de digitale wereld veilig te maken door onze resellers optimaal te bedienen. Trend Micro gaf in eerdere blogs al aan dat Nederlandse organisaties voor belangrijke uitdagingen zoals datalekken en identiteitsdiefstal komen te staan. Onze resellers helpen organisaties om te gaan met deze security-uitdagingen.”

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.