Nieuws tijdens AWS re:Invent – Trend Micro Deep Security voor Amazon Web Services

Trend Micro Deep Security nu beschikbaar op de AWS Marketplace

AWS Trend Micro

De adoptie van de cloud gaat in onverminderde vaart door. Daarom kondigen we tijdens het AWS re:Invent in Las Vegas de beschikbaarheid aan van Trend Micro Deep Security voor Amazon Web Services (AWS). Deze oplossing is per direct beschikbaar op de AWS Marketplace.

Deep Security biedt geautomatiseerde cloud security voor de AWS cloud, waaronder intusion prevention (IPS), anti-malware met web-reputatie, integriteit controle, log-inspection en hosted firewall. De oplossing automatiseert security provisioning voor een snelle bescherming van dreigingen die voortkomen uit de nieuwste kwetsbaarheden. Meer informatie over deze aankondiging lees je in dit Engelstalige persbericht.

Gedeelde verantwoordelijkheid
Het shared security-model van AWS beschrijft strikte rollen en verantwoordelijkheden op het gebied van veiligheid. AWS is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het veiligstellen van de onderliggende infrastructuur en klanten zijn verantwoordelijk voor de bescherming van de besturingssystemen, applicaties, data, etc.

Trend Micro is Advanced Technology Partner in het AWS Partner Network (APN). We werken continu aan nieuwe manieren om de veiligheid te verbeteren en de operationele gevolgen voor ontwikkelaars en operationele teams die werken op AWS te verminderen. Door de beschikbaarheid van Deep Security via AWS Marketplace, bieden we een extra beveiligingsoplossing. Klanten hebben hierdoor meer tools in handen voor extra beveiligingslagen voor hun workloads in de AWS Cloud en kunnen hiermee voldoen aan hun verantwoordelijkheid en regelgeving op het gebied van beveiliging.

AWS re:Invent
Het AWS re:Invent vindt plaats van 11 tot en met 14 november. Onze Cloud Security experts vertellen je graag meer en laten alles zien rondom beveiliging en AWS. Zo worden er in-dept demo’s gegeven en kun je referentie security-architecturen zien. Kun je er niet bij zijn? Houd dan ons Twitter-kanaal in de gaten of bel voor een demo bij jou in de buurt.

Meer informatie over de beveiligingsoplossingen voor de AWS Cloud vind je hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.