NLVMUG event: de ins en outs rondom virtualisatie

NLVMUG VMWAREVolgende week (donderdag 19 maart 2015) vindt het jaarlijkse evenement plaats van de Nederlandse VMware User Group,de VMUG. Dit is hét moment om mede VMware-gebruikers te ontmoeten en in één dag bijgepraat te worden over de laatste technologieën en trends in virtualisatie. Maar er is meer. Naast een groot aantal interessante sprekers, waaronder de EMEA CTO van VMware Joe Baguley en breakout-sessies is er voldoende ruimte om antwoord te krijgen op vragen die binnen jouw organisatie spelen en daarnaast de best practices en tips te leren van experts.

Security
En uiteraard mag security deze dag niet ontbreken! Daarom zijn onze specialisten op deze dag aanwezig om je volledig bij te praten over de gevaren van traditionele security bij cloud- en virtuele omgevingen en de uitdagingen waarmee je te maken krijgt. Hoe zorg je ervoor dat je virtuele omgeving, of dat nu om desktops, datacenters of complete netwerken gaat, optimaal is beveiligd tegen de nieuwste dreigingen? Niet voor niets werken we al velen jaren met VMware samen om de virtuele wereld veilig te maken. Op NLVMUG laten we onder meer een demo zien van Deep Security, speciaal voor NSX-platformen. Zo kunnen jouw medewerkers en jij veilig en beschermd profiteren van de voordelen die virtualisatie en de cloud bieden.

Nog niet ingeschreven? Dat kan nog steeds via deze link. Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel graag verder praten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.