Nucleus overtuigd van voordelen Deep Security

Nucleus_logo_baselineHet Belgische Nucleus levert hosting oplossingen op maat. Van het online brengen en houden van webtoepassingen tot het beheer van virtuele infrastructuren. Om dat in goede banen te leiden, beschikt de organisatie over 4 datacenters, ruim 70 racks en meer dan 1.900 servers, deels op VMware gevirtualiseerd. Een tijdje geleden kwamen managing partners David Geens en Wouter Sergeyssels bij ons aankloppen. Hun vraag? Een meer performante up-to-date en beheersbare security oplossing. Dat moest omwille van de verscheidenheid aan opdrachten, de stijgende vraag naar complexere (virtuele) infrastructuren en de enorme toename in het aantal geavanceerde internetbedreigingen.

De oplossing vonden ze in de all-in-one Deep Security oplossing van Trend Micro. “Deep Security was voor ons de enige, beheersbare beveiligingsoplossing met een sluitend antwoord op de toename in complexiteit en criminaliteit. De oplossing geeft ons het gevoel mee te evolueren met de meest recente uitdagingen in cybercrime”, verklaart Wouter Sergeyssels, managing partner en verantwoordelijk voor het operationele en technische beheer bij Nucleus.

Maatwerk hosting en beveiliging
Klanten van Nucleus krijgen altijd een aantal mogelijkheden voorgeschoteld voor hun probleem, ook op het vlak van beveiliging. Voor ieder bedrijf is het immers een andere oefening en vaak hangt het ervan af welk risico het al dan niet wil nemen. “Voor Nucleus is het belangrijk om vanaf nu op een gemakkelijke manier een breed pallet van beveiliging te kunnen aanbieden en daarmee te voldoen aan de specifieke vraag van de eindklant”, verklaart David Geens, managing partner en verantwoordelijk voor onder andere sales en marketing bij Nucleus.

Het voordeel van Deep Security is ook dat de oplossing meegroeit in functie van een project. Parameters, beveiligingsniveau’s en funtionaliteiten (firewall, inbraakpreventie en – detectie, webreputatie, log – en integriteit analyse en anti-malware) kunnen altijd aangepast worden. Ik ben van mening dat Nucleus hiermee over een compleet aanbod beschikt om de vele, uiteenlopende vragen van klanten te beantwoorden. Daarbovenop toont Nucleus dat het met dit “security op maat” aanbod meedenkt met zijn klant.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.