Ontmoet ons tijdens VMware Forum 2013

Afbeelding: www.vmwareforum2013.com

Afbeelding: www.vmwareforum2013.com

Op 4 juni 2013 zijn wij aanwezig op het jaarlijkse VMware Forum, dat dit jaar wordt gehouden in de eventlocatie “1931” in ’s-Hertogenbosch.

Of u nu geïnteresseerd bent in cloud, virtualisatie, mobiliteit of al deze drie onderwerpen, beveiliging speelt in alle gevallen een cruciale rol. Tijdens diverse keynotes en breakout-sessies krijgt u de gelegenheid te ontdekken hoe VMware en zijn belangrijkste partners, waaronder Trend Micro, oplossingen leveren die de IT-complexiteit verminderen, de beveiliging verbeteren en het bouwen, uitrollen en uitvoeren van toepassingen in uw hele organisatie versnellen.

Bezoek onze stand
Heeft u vragen die u aan ons wilt voorleggen of herkent als u zich in één of meer van de onderstaande punten, breng dan zeker een bezoek aan onze stand. We vertellen u er graag meer over!

  • Als de performance impact van uw huidige beveiligingsoplossing in de gevirtualiseerde IT-infrastructuur groter is dan verwacht.
  • Als de beheerskosten van uw huidige beveiligingsoplossing blijven stijgen.
  • Als patch management een ‘noodzakelijk kwaad’ lijkt te worden.
  • Als u te maken heeft met compliance-standaarden, bijvoorbeeld: PCI DSS 2.0, HIPAA, NIST, SAS 70.
  • Als u zich zorgen maakt over de alsmaar groeiende hoeveelheid ‘zero-day’-malware, exploits, cyberaanvallen (APTs) en kwetsbaarheden.
  • Als uw medewerkers hun eigen mobiele apparaten meenemen naar het werk (BYOD) en hiermee zowel op kantoor als daarbuiten bestanden en gegevens delen.

Voor wie?
Dit gratis eendaagse evenement richt zich op IT-professionals die hun IT willen vereenvoudigen en transformeren. VMware Forum is bedoeld voor iedereen die verbeteringen en innovaties wil doorvoeren in zijn of haar IT-infrastructuur, datacenter, desktop-omgeving of cloud computing-strategie.

Cloud computing, virtualisatie en mobiliteit
Tijdens deze dag komt u alles te weten over de toekomst van virtualisatie en cloud computing. Het maakt niet uit of u aan het begin van een traject staat of dat u al veel geavanceerde implementaties achter de rug heeft. Het programma bevat genoeg inhoud om u nieuwe inzichten, ideeën en actieplannen te geven voor een succesvolle en vooral veilige implementatie van virtualisatie en cloud computing.

Wilt u VMware Forum bezoeken? Schrijf u dan nu gratis in via deze link.

Graag tot ziens op 4 juni!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.