Ook Trend Micro is ‘Always On’ tijdens InfoSecurity!

Op  30 en 31 oktober staat het jaarlijkse InfoSecurity gepland. Uiteraard zullen wij net als elk jaar aanwezig zijn op de beurs. Het thema dit jaar is ‘Always On’. Medewerkers moeten tegenwoordig altijd en overal bij hun data kunnen. Maar uiteraard wel veilig!

De kranten vol met nieuws over organisaties en overheden die gedupeerd zijn door cybercriminelen en dat terwijl 8 op de 10 Nederlandse bedrijven geen gevaar ziet in een aanval op zijn eigen organisatie. Tijdens Infosecurity vertellen wij je meer over cybercrime en cyberaanvallen, mobile security, BYOD en beveiliging van het datacenter en de cloud. Uiteraard laten we je ook onze nieuwste oplossingen zien.

Let’s Talk about IT
Trend Micro bestaat 25 jaar en viert dit met Let’s Talk about IT. Let’s Talk about IT organiseert rondetafels met als doel kennis uit te wisselen over cybercrime. Tijdens een thema-bijeenkomst gaan IT-managers en Trend Micro-partners met elkaar in gesprek om tot oplossingen te komen voor hun security-uitdagingen. Inschrijven voor de thema-sessies kan gratis op onze stand.

Stand C088
Wij nodigen je uit om persoonlijk kennis te maken met Trend Micro en met ons in gesprek te gaan over jouw security-uitdagingen. Bezoek ons op stand C088 of twitter met ons mee met #ISNL13!

Gratis inschrijven kan nu via deze link.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.