Partner event sessie in de spotlights: security en de Microsoft Cloud

TonyTechdaysVolgende week is het al zover. Op dinsdag 15 september vindt ons event speciaal voor onze partners plaats met als thema The Cloud: ‘Need for Speed’. Eerder kon je al meer lezen over de VMware-sessie ‘Security en de VMware Cloud’ door Jeremy van Doorn. Deze keer vertellen we je meer over de presentatie van Tony Krijnen, visionair bij Microsoft.


The future of the cloud partners
In deze sessie neemt Microsoft-spreker en visionair Tony Krijnen je mee langs diverse ontwikkelingen die de manier waarop we werken, communiceren en leven veranderen. Hoe kunnen kleine start-ups met simpele, handige diensten een bedreiging zijn voor traditionele bedrijven? En ben je voorbereid op de millenials die straks bij je klanten werken? Sterker nog, willen ze nog wel bij je werken? Microsoft legt uit hoe hun visie hier op aansluit en wat de mogelijkheden zijn voor jou als partner, hoe je gemakkelijk verschillende cloud-diensten kunt aanzetten voor je klanten en het centrale beheer hiervan kunt doen. We kijken naar het nieuwe partnercenter waarin je jouw klanten kunt beheren en leggen de mogelijkheden van het nieuwe CSP (Cloud Solution Provider) programma uit. Trend Micro’s Tonny Roelofs bespreekt aansluitend over de aanvullende commerciële mogelijkheden die er voor partners liggen op het gebied van additionele security van de Microsoft cloud-omgeving.

Gratis inschrijven
Schrijf je vandaag nog in voor het Trend Micro Partner Event zodat je deze sessie niet mist. Deelname is geheel gratis. Houd ook ons blog in de gaten om op de hoogte te blijven het hele programma.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.