Partner event sessie in de spotlights: security en de VMware-omgeving

modern-data-centerHet Trend Micro Partner Event, het event voor resellers, consultants, hosting- en (cloud) service providers komt steeds dichterbij: op 15 september is het al zo ver. Hoogste tijd om meer inzicht te geven in de sessies die op de agenda staan. Daarom lichten we in deze blogpost alvast één van de vijf sessies uit. Deze keer de VMware-sessie ‘Security en de VMware Cloud’ door Jeremy van Doorn, Director of Pre-Sales, EMEA SDDC Network & Security Division bij VMware en mijn collega René van Loenen.

Organisaties staan veelal aan het begin van hun reis naar de cloud. Daarbij kan beveiliging en de bescherming van data de reis naar de cloud en het gebruiken van cloud-diensten en -applicaties in de weg staan. En dat is zonde. Want er valt voor organisaties veel te halen uit de voordelen die de cloud biedt. Ongeacht of dat nu een private, publiek of hybride variant is.

Security en NSX
Ook datacenters veranderen. Servers of applicaties worden meer en meer naar de cloud gebracht om hierdoor te profiteren van een betere schaalbaarheid, beschikbaarheid en duidelijker afrekenmodel. Cloud en automatisering worden belangrijker en organisaties maken de transitie naar software-defined. Dit zorgt tegelijkertijd voor nieuwe en vaak complexe uitdagingen. De traditionele ‘perimeter way of securing’ is niet meer afdoende en in geval van de cloud zelfs niet meer mogelijk. Jeremy van Doorn gaat in op de kansen van het software defined datacenter en VMware NSX voor jouw klanten. In deze sessie krijg je concrete handvatten aangereikt om (netwerk)virtualisatie- en cloud-oplossingen veilig in de organisatie van jouw klanten toe te passen, zonder prestatieverlies. Daarbij geeft hij inzicht in mogelijk onverwachte nieuwe security-uitdagingen die virtualisatie en het software-defined datacenter met zich meebrengen, zodat jij jouw klanten optimaal kunt adviseren.

Gratis inschrijven
Schrijf je snel in voor het Trend Micro Partner Event zodat je deze sessies niet mist. Deelname is geheel gratis. Houd ook onze blog in de gaten zodat je op de hoogte blijft van alle updates.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.