Praat mee over cybersecurity op CrowdChat!

Cybersecurity CrowdChatZakelijk en IT-leiders zitten in veel gevallen niet op een lijn als het gaat om planning en prioritering van security. Zo worden CEO’s lang niet in alle gevallen geïnformeerd wanneer hun organisatie het doelwit is geweest van een cyberaanval. En dat is opvallend, omdat een kwart van de Europese kenniswerkers wel vindt dat de CEO verantwoordelijk is in dergelijke situaties. Dat blijkt uit een onderzoek dat VMware recentelijk presenteerde. Er blijkt een kloof te zitten tussen zakelijk en IT-leiders. En in de huidige, steeds complexer wordende digitale wereld maakt dat een eenduidige en effectieve aanpak rondom cybercriminaliteit niet makkelijk. Wellicht zelfs onmogelijk. Wat kunt u doen om deze kloof te dichten en ervoor te zorgen dat uw organisatie goed is voorbereid de strijd tegen cybercrime aan te gaan, in welke vorm dat ook is?

Security experts geven tips tijdens live, interactieve discussie

Neem dan op donderdag 7 juli aanstaande om 12.30 uur deel aan de live social discussie die via CrowdChat plaatsvindt. Tijdens deze interactieve discussie gaan verschillende experts van onder meer VMware, zoals Jeremy van Doorn (Director, EMEA SDDC Network & Security Division), Joe Baguley (VP en CTO)  en onze eigen Rik Ferguson (Vice President Security Research) in op de cybersecurity-kloof die bestaat tussen CEO’s en IT-leiders. Het panel geeft tips en adviezen over hoe uw organisatie om kan gaan met deze verschillen om de kloof te dichten, zonder dat dit de productiviteit en flexibiliteit van uw organisatie beïnvloedt.

Schrijf u gratis in om deze social discussie op CrowdChat bij te wonen.

Hoe het werkt
Wilt u deze #SecurityDisconnect discussie bijwonen? Log dan aanstaande donderdag 7 juli om 12.30 uur in op CrowdChat en praat mee!  Of lees de VMware-blog voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.