Project 2020: de toekomst van cybercrime

Trend Micro Project 2020 part 2Eerder schreven we al over Project 2020, waarin we samen met onder meer het International Cyber Security Alliance (ICSPA) en Europol vooruit kijken naar de toekomst van cybercrime in het jaar 2020. Het lijkt een ver-van-mijn-bed-show, 2020 is tenslotte nog even van ons vandaan. Toch is het goed om te weten wat ons te wachten staat in de toekomst. Want kun jij je voorstellen hoe onze samenleving er uit ziet aan het einde van het decennium? Hoe doen we aankopen, socialiseren we en nemen we diensten af? Hoe zullen we als bedrijf onze klanten identificeren, onze diensten beheren en onze gevoelige data beschermen? Natuurlijk hebben wij niet alle antwoorden, maar we geven je wel inzicht in de mogelijke gevolgen van cybercrime in de toekomst.

Benieuwd naar de toekomst in 2020? Bekijk dan hier onze nieuwste aflevering, Episode 2: Stay Calm. Heb je de eerste aflevering gemist? Ook die kun je hier terugvinden.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized op door .

Over Barry van Vliet

Barry van Vliet is sinds maart 2010 werkzaam als Marketing Manager bij Trend Micro. Op de blog vertelt hij meer over de events waar Trend Micro aanwezig is en marketing activiteiten die interessant zijn voor de volgers van beveiliging van de cloud, consumerization, BYOD en APT (advanced persistent threats)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.