“Project 2020: The series” vanaf nu helemaal online te bekijken

Eerder blogden wij al over Project 2020 en de film over de toekomst van cybercrime in 2020. De eerste delen van de video-serie waren toen al online te zien, maar vanaf vandaag is de complete film te bekijken op 2020.trendmicro.com. De negendelige video-serie “2020: The Series” is tot stand gekomen in samenwerking met het International Cyber Security Protection Alliance en Europol, en gaat in op de invloed van technologie op individuen, bedrijven en overheidsinstellingen in het jaar 2020.

Trend Micro deed in samenwerking met het International Cyber Security Protection Alliance en Europol onderzoek naar cybercrime in 2020. Waar cloud-gebaseerde technologie een paar jaar geleden nog fictie leek, is het inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Omdat deze trend zich steeds verder ontwikkelt, zal bijna al onze data en persoonlijke gegevens naar verwachting over een aantal in de cloud staan. Maar wat betekent dit echter voor onze privacy en onze eigen identiteit?

Project 2020 is het verhaal van het fictieve land South Sylvania. Het land gebruikt online technologie in grote mate op zowel consument-, als corporate niveau. Cybercriminelen gebruiken echter de kwetsbaarheden in de systemen om financiële- en persoonlijke gegevens te stelen, verkiezingen te beïnvloeden en kritieke infrastructuur te besturen.

Bekijk de video-serie nu op 2020.trendmicro.com en neem een kijkje in de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.