Randstad Groep kiest Trend Micro voor de beveiliging van zijn public cloud-infrastructuur

De Randstad Groep, marktleider in HR-oplossingen voor tijdelijk en vast werk, werkt momenteel aan de consolidatie en centralisatie van zijn ICT-infrastructuur over 30 IT-afdelingen die diensten leveren aan 40 bedrijfsonderdelen van het concern in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en de regio Asia-Pacific. Om zich ervan te verzekeren dat deze nieuwe infrastructuur optimaal beveiligd is, heeft Randstad Groep Trend Micro  voor de komende vijf jaar gekozen als cloud security partner.

“In Trend Micro hebben we de perfecte combinatie van een effectief en schaalbaar platform gevonden waarmee we tegemoet kunnen komen aan de beveiligingseisen van Randstad”, aldus Bernardo Payet, General Manager for Randstad Global IT Solutions.

We zijn er trots op de Randstad Groep van ondersteuning te voorzien en hen te helpen cloud technologie verder te omarmen en naadloos aan te laten sluiten op de nieuwe infrastructuur. Kenmerken van Trend Micro Deep Security die voor Randstad belangrijk waren, zijn:

  • Trend Micro is marktleider op het gebied van server veiligheid;
  • Complete set van beveiligingsmechanismen die volledig host- en consumption-based zijn;
  • Geautomatiseerde beveiliging op basis van beleidsregels;
  • “Pay as you go” platform
  • Ondersteunt DevOps-processen en container-technologie die integreert met Splunk en ServiceNow;
  • Geïntegreerd met een groot aantal Microsoft- en Linux- serverplatforms – biedt snelle en effectieve bescherming tegen bedreigingen.

Lees hier meer over de samenwerking tussen Randstad Groep en Trend Micro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.