Registreer nu voor het SLTN Inter Acces & Trend Micro webinar over Cloud App Security!

Steeds meer organisaties maken gebruik van cloud-applicaties als Microsoft Office 365, Dropbox, Box.net en Google Drive, maar houden daarbij niet voldoende rekening met aanvullende beveiligingsmaatregelen voor deze diensten. Maakt uw organisatie ook gebruik van cloud-applicaties of bent u dit van plan? Meld u dan nu aan voor het webinar over Cloud App Security dat SLTN Inter Access samen met Trend Micro organiseert op 23 maart!

Tijdens dit webinar ontdekt u in slechts een uur hoe u de beveiliging van uw cloud-applicaties kunt optimaliseren zonder daarbij de functionaliteiten van gebruikers of systeembeheerders aan te passen en zonder daarvoor additionele software te hoeven installeren. Daarnaast leert u hoe u uw cloud-applicaties aanvullend kunt beschermen en de veiligheid van uw organisatie kan waarborgen middels Cloud App Security.

Registreer en krijg antwoord op uw specifieke security-uitdaging
Tijdens het webinar kunt u in contact komen met verschillende cloud- en security-specialisten die u kunnen helpen bij uitdagingen rondom het aanvullend beveiligen van uw cloud-applicaties. Heeft u een specifieke vraag? Vermeld dit dan bij uw aanmelding, zodat wij deze tijdens het webinar kunnen beantwoorden.

Geoptimaliseerde beveiliging met Cloud App Security
Cloud App Security verbetert de ingebouwde beveiliging dankzij malware-analyses uit sandboxing, het opsporen van document-exploits, Data Loss Prevention (DLP) en webreputatie. Daarnaast controleert het het gebruik van gevoelige gegevens in clouddiensten tijdens samenwerking en het delen van bestanden en detecteert het geavanceerde malware die verborgen kan zijn in documenten, presentaties en spreadsheets. Cloud App Security kan snel worden ingesteld met behulp van API’s zonder daarvoor software te installeren, gebruikersinstellingen te wijzigen, proxy’s in te zetten of het MX-record aan te passen.

Het Cloud App Security webinar vindt plaats op 23 maart 2017 van 11:00 – 12:00.
Registreer nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.