Schrijf je nu in voor onze gratis kennissessie met Open Line: Beveiliging van data in je eigen datacenter en in de cloud

LTAI-mail-650x300px-v1Afgelopen januari verscheen er een blog  met daarin een interview met Jo Verstappen van Open Line. Hij ging tijdens het interview in op de uitdagingen voor Nederlandse bedrijven. Eén van de belangrijkste is volgens hem dat over vijf jaar bijna niemand meer weet waar zijn of haar data staat. En dat is zorgelijk, zeker vanuit security-oogpunt. Reden dus om hier eens dieper op in te gaan tijdens een strategische kennissessie van Open Line en Trend Micro. Ben jij verantwoordelijk voor security in jouw organisatie en wil je hier over verder praten met collega’s van andere organisaties? Schrijf je dan nu gratis in voor de Let’s talk about it-kennissessie.

Risico’s voor nu en de toekomst
Jo Verstappen: “Een andere groot risico dat we zien is dat over 5 jaar niemand meer weet waar zijn of haar data staat. Sommige organisaties gebruiken een groot aantal aanbieders en systemen om data in op te slaan. Er staat een deel hier en een ander deel daar. Kortom: het staat verspreid over de hele wereld en ook dat brengt risico’s met zich mee. Daarnaast komen er steeds meer devices die data gaan verstrekken. Niet alleen mensen gebruiken het internet, maar ook steeds meer machines. Je zult als organisatie moeten zorgen dat de informatie niet alleen eenvoudig toegankelijk is, maar misschien wel belangrijker, dat het (veilig) beschikbaar blijft. Je moet kijken hoe je alles gaat bundelen, analyseren, maar bovenal in de hand gaat houden.”

Lees het gehele interview hier.

Schrijf je nu gratis in
Hoe zorg je dat je virtuele omgeving beheersbaar en veilig blijft? Wij nodigen je graag uit om hier over door te praten op 11 september (Eindhoven) of 16 september (Arnhem). Tijdens Let’s talk about it, een strategische kennissessie van Open Line en Trend Micro gaan de specialisten samen met jou en collega’s van andere organisaties van gedachten wisselen over de laatste trends op het gebied van beveiliging van jouw data. Tijdens deze sessie staan de door jouw ingebrachte security-uitdagingen centraal. Je kunt je hier gratis inschrijven om deel te nemen aan onze sessies in Eindhoven en Arnhem.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.