security by design

Security by Design: automatiseer en maak het eenvoudig

Op 16 en 17 november vindt de 19e editie van het Landelijke Architectuur Congres (LAC) plaats in Den Bosch. Trend Micro is een van de partners van het congres. Jerry Zwanenburg, Sales Engineer van Trend Micro geeft tijdens het LAC op donderdag 16 november een interactieve presentatie met als thema ‘simplifying & hardening security tools’.

Digitale transformatie
Een van de grootste buzz-termen in de industrie is zonder meer ‘digitale transformatie’. Daar is al veel over geschreven en gesproken. Over het algemeen is iedereen het er wel over eens dat de technologische ontwikkelingen ontzettend snel gaan en dat elke organisatie kritisch moet bekijken welke plaats het wil innemen in de nieuwe digitale economie. Met de groei aan technologische middelen, groeit ook de hoeveelheid spelregels waaraan organisaties zich moeten houden. GDPR is maar een van de voorbeelden daarvan. Ook de hoeveelheid (cyber)dreigingen neemt exponentieel toe. Beveiliging van data en systemen is nog nooit zo actueel geweest als vandaag.

Secure by Design
Hoe zorg je er nu voor dat je digitale transformatie geen vertraging oploopt en dat je toch op elk aspect de juiste IT beveiliging afdwingt en automatiseert? Veel moderne referentie-architecturen bevatten wel primaire zaken op het gebied van capaciteit, prestaties en schaalbaarheid, maar beveiliging maakt hier niet altijd integraal onderdeel van uit. Dat terwijl het Secure by Design-principe het uitgangspunt moet zijn in een nieuwe datacenterstrategie. Dit heeft een enorme impact op de manier waarop IT-organisaties vandaag werken en hoe zij systemen en netwerken beheren. IT wordt heen en weer geslingerd tussen hybride clouds, secure coding in DevOps-omgevingen en moet daarnaast ook nog diverse legacy-systemen veilig in de lucht houden.

Jerry Zwanenburg geeft tijdens zijn presentatie op 16 november om 11.00 uur in Zaal 2 praktische handvatten om ervoor te zorgen dat security integraal en geautomatiseerd onderdeel uitmaakt van digitale transformaties.  

Registreer met korting
Meld je vandaag nog aan voor het LAC met de kortingscode TDM50 en verzeker je van twee dagen vol kennis, inspiratie en optimale mogelijkheden om te netwerken met peers. Ga voor meer informatie over het event en voor registratie naar: https://www.laccongres.nl/

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.