Security en Azure: weet u waar uw verantwoordelijkheid begint?

Webinar: In 10 stappen betere beveiliging in de cloud

Business people having a meeting at round table

Het is niet langer de vraag of overstapt naar de cloud, maar juist wanneer. Weten welke security-verantwoordelijkheden dit met zich mee brengt, kan het verschil maken tussen een onbezorgde transitie of een hobbelige reis vol met onaangename verrassingen.

Shared responsibility en de cloud

Omdat een transitie naar de cloud al veel met zich mee brengt, is het van belang op de hoogte te zijn van uw verantwoordelijkheid als het gaat om de beveiliging van applicaties en data in de cloud. Want als het om cloud-beveiliging gaat, geldt er een gedeelde verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid ligt namelijk niet alleen bij de cloud service-provider, maar ook bij de eigenaar van de data of applicatie.

Security en Microsoft Azure: gratis webinar

Weten waar de security-verantwoordelijkheid van de cloud service provider stopt en die van u begint? Volg dan ons gratis webinar op donderdag 23 juni van 11:00-12:00 uur. Registreer alvast hier.

Concrete stappen voor betere cloud-beveiliging

Tijdens het webinar gaan we dieper in op het shared responsibility-model en leggen we uit welk deel voor de rekening van de cloud-gebruiker en de cloud-aanbieder komt. Daarnaast geven we concrete stappen die cloud-gebruikers kunnen zetten voor een veilige cloud-omgeving. Het is een must-follow voor iedereen die een overstap naar de cloud overweegt of net gestart is met deze transitie.

Best practices

Wilt u zich alvast inlezen in de best practices rondom cloud-beveiliging? Lees dan deze 10 stappen voor het verbeteren van Azure-implementaties, zodat u goed bent voorbereid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.