Seminar in de spotlights: Combat APT and Targeted Attacks

Westcon targeted attacksGerichte aanvallen of targeted attacks; grote kans dat u of uw organisatie hier al slachtoffer van is geworden. Dergelijke aanvallen worden daarnaast steeds complexer, geavanceerder en gerichter. Dat maakt het voor organisaties veelal lastig zichzelf hiertegen te beschermen en adequaat op te reageren. En juist dat laatste is van groot belang. Het is namelijk niet langer de vraag of u slachtoffer wordt, maar juist wanneer. Dat vraagt om een andere mindset van beveiliging. Van preventie naar detectie. Maar welke acties moet ik ondernemen als ik geconfronteerd word met een gerichte of geavanceerde aanval?

Gratis seminar 7 oktober: ‘Combat APT and Targeted Attacks’
Op woensdagmiddag 7 oktober gaan wij, samen met HP, dieper in op dit onderwerp tijdens het seminar ‘Combat APT and Targeted Attacks’ in Hotel Houten, georganiseerd door onze distributeur Westcon Security Solutions.

Eind vorig jaar sloten we een strategische OEM-overeenkomst met HP om organisaties in de toekomst nog beter te beschermen tegen geavanceerde, gerichte aanvallen en custom malware. In dit seminar bundelen we opnieuw onze krachten en expertise. Tijdens deze middag leert u de juiste maatregelen treffen. We geven inzicht in hoe u het hoofd kunt bieden tegen nieuwe bedreigingen gericht op bedrijfsnetwerken, de cloud en datacenters. Daarbij gaan we dieper in op de technieken die we inzetten waaronder gespecialiseerde detectie-engines en sandboxing op maat en laten we zien dat een snelle reactie mogelijk is dankzij een integratie van informatie over bedreigingen wereldwijd en geavanceerd forensisch onderzoek.

Gratis inschrijven
Bent u reseller, system integrator of eindgebruiker en wilt u weten hoe u zichzelf, uw organisatie of uw klant beter kunt beschermen tegen gerichte en geavanceerde aanvallen? Schrijf u dan hier direct gratis in of bekijk het complete programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.