Steven Heyde gaat Trend Micro Benelux-organisatie leiden

Steven Heyde, Regional Director Trend Micro Benelux

Steven Heyde, Regional Director Trend Micro Benelux

Als we terugkijken op de afgelopen jaren, dan kan Trend Micro blij zijn met de groei van de organisatie in Europa en met de toegenomen efficiëntie van alle activiteiten. Er is echter altijd ruimte voor verbetering. Eén van deze mogelijkheden is het creëren van een Benelux-organisatie, onder leiding van voormalig Country Manager van Trend Micro Belux, Steven Heyde.

Waarom is een Benelux-organisatie een goed idee? België, Nederland en Luxemburg zijn in vergelijking met anderen geen enorme markten. Door de krachten te bundelen, ontstaan er veel nieuwe mogelijkheden voor cross-selling en marketing, die zich nooit zouden voordoen wanneer ieder afzonderlijk zou handelen.

Dit geldt voor veel kleinere landen, maar nog meer voor de Benelux-regio. Veel van onze (potentiële) klanten en partners hebben ook een Benelux-organisatie of opereren op dit niveau. Het is dan ook logisch ze ook met een Benelux-structuur te benaderen.

Vanzelfsprekende keuze
De benoeming van Steven Heyde als hoofd van de nieuwe Benelux-organisatie was een vanzelfsprekende keuze. Steven heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van Trend Micro in België en Luxemburg. We zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om deze groei in de gehele Benelux voort te zetten. Met name ook omdat hij geen onbekende is voor het Nederlandse kantoor, waar hij van 2009 tot 2012 mee heeft samengewerkt.

Kortom, we zijn ervan overtuigd van de nieuwe commerciële kansen en groeimogelijkheden van de Benelux-structuur. Vooral met Steven aan het hoofd. Wij wensen hem en zijn nieuwe team veel succes met deze uitdagende nieuwe kans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.