Tag archieven: Deep Discovery

The proof is in the pudding: Trend Micro Deep Discovery opnieuw aanbevolen door NSS Labs

New-zeroday-threats-have-been-detected-and-patched-_459_40123132_0_14097467_300-300x200Als u de markt van enterprise security een beetje volgt, ziet u met regelmaat claims voorbij komen in de trant van “nieuwste en beste beveiligingsmogelijkheden”. De uitdaging bij dergelijke claims is het kaf van het koren te scheiden.

Wij houden ons graag vast aan de feiten die bekend zijn over onze producten en de prestaties daarvan. Om die reden zijn we erg blij dat we voor het derde jaar op rij een ‘recommended rating’ van NSS Labs hebben ontvangen voor Deep Discovery, als onderdeel van hun 2016 Breach Detection Systeem-test. Niet alleen omdat het een erkenning is van ons product, maar vooral ook vanwege de redenen hiervoor:
Lees verder

Geen One-Trick Pony graag

One Trick Pony Deep DiscoveryDe International Computer Security Association (ICSA) maakte op 8 december 2015 de resultaten bekend van de certificeringstesten voor advanced threat defense (ATD)-oplossingen. Trend Micro neemt overigens regelmatig deel aan dergelijke onderzoeken, zoals eerder bij de NSS Labs Breach Detection test. De resultaten van de ICSA-test tonen de efficiëntie aan van het detectiesysteem van Deep Discovery. Deze onafhankelijke, uitgebreide test werd uitgevoerd over een periode van 28 dagen waarbij meer dan 600 kwaadaardige samples werden gebruikt tijdens honderden testruns Lees verder

Trend Micro sluit strategische samenwerking met HP

HP_Blue_CMYKC-300x225Vandaag maken we met trots bekend dat we een strategische OEM-overeenkomst hebben gesloten met HP om bedrijven nog beter te beschermen tegen geavanceerde gerichte aanvallen en custom malware. Het HP TippingPoint Advanced Threat Appliance (ATA)-gamma zal Trend Micro Deep Discovery gebruiken om gebruikers een geïntegreerde oplossing te bieden voor het detecteren van bedreigingen en het handhaven van de beveiliging van hun producten. De oplossing identificeert malware door middel van statische-, dynamische- en gedragstechnieken om bedreigingen te blokkeren en neutraliseren, voordat bedrijfskritische data wordt aangetast.  Lees verder

Trend Micro Deep Discovery nummer 1 Breach Detection-oplossing in onafhankelijke test van NSS Labs

deep-discovery-diagram-nlNSS Labs is een van de belangrijkste testlabs wereldwijd. Deze week publiceerden zij hun rapport met daarin de beste ‘Breach Detection Systems’. Trend Micro Deep Discovery eindige met stip op de eerste plaats. Daarnaast roemde NSS Labs Trend Micro Deep Discovery vanwege de lage cost of ownership. De NSS Security Value Map en het Comparative Analysis-rapport analyseerden zes toepassingen die bescherming bieden tegen cyberbedreigingen.

100 procent score op detecteren van malafide e-mails
Geavanceerde bedreigingen en gerichte aanvallen zijn voor veel bedrijven vandaag de dag een belangrijke security-uitdaging. Het rapport van NSS Labs is een onafhankelijke bron voor organisaties om hun keuze op te baseren in het woud van security-oplossingen. Trend Micro behaalde een score van 99,1 procent in de test. Daarnaast had Deep Discovery geen enkele false positive en detecteerden zij 100 procent van alle e-mails met malware en exploits.

25 procent goedkoper dan gemiddeld
In de test van NSS Labs werd er ook gekeken naar de total costs of ownership. Uit het rapport blijkt dat de Total Cost of Ownership van Trend Micro Deep Discovery 25 procent lager ligt dan de gemiddelde prijs van de overige oplossingen. Meer informatie lees je in deze Engelstalige blog.

 

Wij nodigen onze resellers uit voor de eerste Trend Micro Bootcamp!

Trend Micro Raimund GenesJe hoeft de krant maar open te slaan en je ziet dat security tegenwoordig een hot topic is. Niets nieuws, zeker niet voor onze resellers. Omdat de ontwikkelingen op het gebied security heel erg snel gaan, nodigen wij onze resellers graag uit voor de Trend Micro Bootcamp met de CTO van Trend Micro, Raimund Genes. Op dinsdag 18 juni 2013 vindt de Bootcamp plaats in de Glazen Ruimte in Maarsen. Inschrijven kan via deze link.

Lees verder