Tag archieven: Social Media

Gebruik beveiligingscodes Facebook

Albert KramerIn de Security Tip van de week van Security.nl geeft elke week een professional, expert, onderzoeker of lezer een security tip. Persoonlijke tips, variërend van het veilig configureren van Windows, een handige security tool of het juist instellen van een firewall, waarmee de tipgever zijn systeem, applicatie of netwerk veiliger maakt. Deze week de Security Tip van Albert Kramer Lees verder

Opgelet Instagram-fans! Malafide websites verkopen jouw gegevens

Instagrammers opgelet! Er is een nieuwe malafide website die organisaties aanbiedt het aantal instgramvolgers van hun account te verhogen. In tegenstelling tot eerdere initiatieven, vragen de deze cybercriminelen dit keer om te betalen voor deze extra volgers.

Figuur 1. Prijslijst voor instagram-volgers

Lees verder

Trend Micro beveiligt meer Facebook-gebruikers

I LikeWij kondigen vandaag met trost aan ons partnerschap met Facebook uit te breiden. We beveiligde al eerder het digitale leven van miljoenen facebookgebruikers door hen te beschermen tegen kwaadaardige links en malware. Naast de Engelssprekende gebruikers beveiligen we nu ook Frans-, Spaans-, Italiaans-, Duits- en Braziliaans-Portugees -sprekende gebruikers.
En wij dan? Helaas is daar nog niets over bekend, maar uiteraard doen wij ons best om het digitale leven alle gebruikers wereldwijd optimaal te beschermen. Meer over de gevaren van sociale                    netwerken lees je hier. Lees verder

Het gevaar van sociale netwerken

I LikeMet de komst van social media is het eenvoudig geworden om contacten te onderhouden met vrienden en familie. Delen van persoonlijke informatie wordt daarmee ook steeds normaler. Toch kan het delen van deze prive informatie echter wel risico’s met zich mee brengen. Eerder verscheen hierover al een artikel op Dutch Cowboys. Social media zorgt ervoor dat je eenvoudig in contact komt met vrienden en familie, zorgt voor een betere klantenservice en is de wereld, zowel zakelijk als privé, aan het veranderen.
Lees verder