Tag archieven: VDI

SecureLink: Stijgend belang van VDI, hogere security standaard

In onze blog laten we regelmatig partners aan het woord. Frank Staut, Managing Partner SecureLink, over het stijgend belang van VDI en de hogere security standaardFrank Staut, SecureLink

Over een paar dagen opent dé security vakbeurs van het jaar officieel zijn deuren: Infosecurity. Hoogdagen voor de security sector en traditioneel het moment om helemaal ondergedompeld te worden in de laatste trends en voorspellingen op het vlak van beveiliging.

Om alvast in de juiste stemming te geraken, wil ik in deze blog een belangrijke evolutie onder de aandacht brengen: VDI ofwel ‘Virtual Desktop Infrastructure’.

Alhoewel de evolutie van VDI-projecten natuurlijk al een tijdje gaande is, blijft desktop virtualisatie in belang toenemen doordat steeds meer bedrijven de stap durven zetten. Dat ervaren we bij SecureLink uit eerste hand. De laatste tijd worden we echt geconfronteerd met een aanhoudende vraag naar het implementeren van VDI-omgevingen. Projecten die worden gedreven door de stijgende behoefte naar meer mobiliteit en BYOD. Iedereen wil altijd en overal en met ieder toestel kunnen werken.

Lees verder