Tag archieven: VMworld

Virtualisatie: van netwerken tot zakelijke mobiele applicaties

deep-security-server-platformVorige maand kondigden we al voor VMworld in San Francisco als één van de eerste security-specialisten aan volledige beveiliging van VMware NSX te bieden met Deep Security 9.5. Daarmee laten we zien dat we klaar zijn voor één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van virtualisatie: het virtualiseren van netwerken waardoor je geen fysieke verbindingen meer nodig hebt. Lees verder

Virtualisatie, cloud en security? Wij vertellen er alles over tijdens VMworld!

Trend Micro tijdens VMworldNog een aantal dagen en dan gaat hét virtualisatie en cloud-computing event van Europa van start: VMworld Europe, dat dit jaar van 15 tot en met 17 oktober plaatsvindt in Barcelona. VMware is al jaren een betrouwbare partner van ons en één van de koplopers op het gebied van virtualisatie. Samen met hen ontwikkelen wij al jaren toekomstbestendige cloud en virtualisatie beveiliging.
Keynotes
Tijdens VMworld zie je naast keynotes van VMware-goeroes ook tal van (praktische) breakout-sessie die inzicht geven in de laatste ontwikkelingen in de business en technologie. En natuurlijk zijn ook wij hierbij aanwezig! Benieuwd wat je zoal van ons kunt verwachten? We hebben wat sessies voor je op een rij gezet, zodat je niets hoeft te missen:

Lees verder