The proof is in the pudding: Trend Micro Deep Discovery opnieuw aanbevolen door NSS Labs

New-zeroday-threats-have-been-detected-and-patched-_459_40123132_0_14097467_300-300x200Als u de markt van enterprise security een beetje volgt, ziet u met regelmaat claims voorbij komen in de trant van “nieuwste en beste beveiligingsmogelijkheden”. De uitdaging bij dergelijke claims is het kaf van het koren te scheiden.

Wij houden ons graag vast aan de feiten die bekend zijn over onze producten en de prestaties daarvan. Om die reden zijn we erg blij dat we voor het derde jaar op rij een ‘recommended rating’ van NSS Labs hebben ontvangen voor Deep Discovery, als onderdeel van hun 2016 Breach Detection Systeem-test. Niet alleen omdat het een erkenning is van ons product, maar vooral ook vanwege de redenen hiervoor:

  • Consistente hoge detection rate;
  • Trend Micro behaalde in de laatste Breach Detection System-test van NSS Labs een detection rate van 99,8 procent en een 99,5 procent detection rate van ICSA Labs.
  • Uitstekende performance detection evasion-technieken en -exploits
  • Lage score op false positives

Connected Threat Defense

Hoewel andere aanbieders ook een goede detection rate kunnen behalen, gaan wij een stap verder dan wat er werd getest. We bieden een complete oplossing die preventie, detectie en reactie combineert. Het succes van Connected Threat Defense zit hem met name in onze bewezen efficiëntie in detectie en de mogelijkheid om threat intelligence te delen met zowel producten van Trend Micro als die van derden. Met onze oplossingen zijn we in staat zero day-kwetsbaarheden, geavanceerde dreigingen, ransomware, lateral movement, command & control en elk ander malafide gedrag op uw netwerk te detecteren en dit te delen met firewalls, gateways, server security en het endpoint.

Eenvoudiger gezegd, kunnen we uw dagelijks leven makkelijker maken door meer te detecteren en de beveiligingsstatus van uw huidige investering te verbeteren. We helpen u graag meer inzicht te krijgen in uw netwerk, risico’s, te voorkomen dat uw data of intellectueel eigendom wordt gegijzeld of misbruikt en kosten te verlagen. Meer weten? We praten u graag bij. 

Lees hier meer over de uitkomsten en testresultaten van NSS Labs.  

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.