Tip: Meer weten over beveiliging van de cloud en het Software-Defined Datacenter? Bezoek ons morgen op het VMware vForum

Trend Micro tijdens VMware vForumWaar wij vorig jaar 25 jaar bestonden viert VMware dit jaar zijn tiende verjaardag in Nederland. En sinds die tijd zijn zij een goede partner van ons als het gaat om beveiliging van de virtuele omgeving, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Dit jaar organiseert VMware uiteraard weer een nieuw vForum waarin cloud computing, mobiliteit en het Software-Defined Datacenter centraal staan. Wij zijn ook weer aanwezig en laten zien hoe je zorgt dat je altijd en overal optimaal beveiligd bent.

VMware vForum: Cloud computing, mobiliteit en Software-Defined Datacenter
Elke Nederlandse organisatie heeft op dit moment te maken met één of meerdere van deze ontwikkelingen. De techniek ontwikkelt razendsnel.  De uitdaging is het om de IT beheersbaar, en uiteraard veilig te houden. Een flinke uitdaging, getuige alle cyberaanvallen op Nederlandse organisaties de laatste tijd. Hoe zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen? Onze tip is om morgen een bezoek te brengen aan het VMware vForum in Den Bosch.

Tijdens dit jaarlijkse VMware-evenement word je volledig op de hoogte gebracht van alle in’s en out’s op het gebied van de drie thema’s. Er worden verschillende presentaties en demo’s gegeven en diverse praktijkverhalen zullen de revu passeren. Tijdens de keynotes en breakout-sessies heb je de gelegenheid te ontdekken hoe VMware met behulp van belangrijke partners zoals Trend Micro, oplossingen leveren die de IT-complexiteit verminderen, de beveiliging verbeteren en het bouwen, uitrollen en uitvoeren van toepassingen binnen de hele organisatie versnellen.

Kom langs op onze stand
Heb je vragen over de beveiliging van de cloud, het software-defined datacenter of BYOD? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand. We vertellen je graag meer over de recente ontwikkelingen op het gebied van security en gaan in op de uitdagingen rondom virtualisatie. De toekomst van werken in de cloud ligt namelijk in het virtualiseren van meer dan alleen desktops. Dit betekent dat bedrijven een enorme flexibiliteit krijgen als het gaat om hun netwerk, maar ook dat de beveiliging van je omgeving hier klaar voor moet zijn. Data staat hierin centraal. We bieden je concrete handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Kortom, genoeg redenen om morgen een bezoek te brengen aan het VMware vForum.

Gratis
Wil je VMware vForum bezoeken? Schrijf je dan nu nog gratis in via deze link. Meer informatie vind je uiteraard op de blog van VMware Nederland. We zien je graag op 11 juni!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.