Trend Micro biedt bescherming tegen cyber-dreigingen en datadiefstal voor klanten van Microsoft Azure

Trend Micro cloud-beveiligingBedrijven stappen steeds vaker over naar de cloud om te kunnen profiteren van meer snelheid en hogere flexibiliteit. Trend Micro zorgt er al jaren voor dat bedrijven veilig in de cloud kunnen werken. Vandaag maken we bekend dat we onze strategische samenwerking met Microsoft verder uitbreiden om gebruikers van de Microsoft Cloud optimaal te beveiligen. Door de samenwerkingen kunnen Microsoft-gebruikers veilig werken in applicaties zoals SharePoint en platformen waaronder Microsoft Azure en Windows Server 2012. Microsoft blijft uiteraard zorgen voor een veilige infrastructuur, maar Trend Micro zal zorgen voor het beveiligen van de cloud- en hybride architecturen door eenvoudig te beheren beveiliging van data, applicaties en besturingssystemen.

Wij presenteren de nieuwe beveiligings-features in Deep Security, SecureCloud en PortalProtect voor Microsoft-producten tot en met 15 mei op TechEd North America. Alle informatie lees je in het Engelstalige persbericht.

Cloud-beveiliging
Verder praten over beveiliging van de cloud en de virtuele omgeving? Wij nodigen je graag uit voor één van onze gratis kennissessies. Meld je nu gratis aan voor bijvoorbeeld de kennissessie op 27 mei in Utrecht of op 10 juni in Maastricht. Een overzicht van alle sessies vind je op letstalkabout-it.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.