Trend Micro breidt flink uit en zoekt salestoppers

Career_TMSecurity is hot. Kranten staan vol met nieuws rondom de beveiliging van gegevens, datalekken en gerichte aanvallen. En ook komend jaar blijft security een belangrijk onderwerp. Naast de uitdagingen op het gebied van infrastructuur waar organisaties mee te maken hebben (van fysiek naar virtueel naar cloud providers) en de veranderende vraag van gebruikers, die met meerdere devices en verschillende apps altijd en overal moeten kunnen werken, zien we ook de aanvallers continue veranderen. Gevaren kunnen uit onverwachte hoeken komen en versterken de mogelijkheden die cybercriminelen nu al inzetten. Organisaties willen geholpen worden bij de aanpak van cyber security. Deze ontwikkelingen vragen om een integraal security-platform. Maar ook om samen te strijden om de digitale wereld veiliger te maken. Tegenwoordig zetten meer dan 5.200 mensen zich namens Trend Micro in voor ditzelfde doel. En ook in Nederland dragen we hieraan bij en gaan we in 2015 versneld verder groeien.

Daarom zijn we per direct op zoek naar drie nieuwe specialisten om ons team uit te breiden:

1. Sales Specialist Cloud Security NL (Vianen NL)
Dit betreft een nieuwe rol – Sales buitendienst.
Als Accountmanager Cloud Security werk je nauw samen met onze Alliance partners zoals Microsoft (Azure), VMware (VCloud Air) en Amazon (AWS) om organisaties te helpen de stap naar de (hybride) cloud op een veilige manier te kunnen zetten.

2. Sales Specialist APT Security (Cybercrime) NL (Vianen NL)
Dit betreft een nieuwe rol – Sales buitendienst.
Als Accountmanater Custom Defense help je organisaties zicht te wapenen tegen gerichte aanvallen. Met andere woorden; hoe bescherm je je tegen het onbekende?

Bovenstaande functies betreft nieuwe markten, dus van de kandidaten verwachten we meer dan een goede sales zijn. Er is vooral business development en enterpreneur-schap nodig om deze functie succesvol in te vullen. Kijk hier voor meer informatie over deze salesfuncties.

3. Renewal Specialist NL >500 user accounts (Vianen NL)
Dit betreft een nieuwe rol – Sales binnendienst.
Als Renewal Specialist bedien je in nauwe samenwerking met onze channel partners bestaande klanten en ondersteun je hen bij het verlengen van in gebruik zijnde licenties. Daarnaast bespreek je de mogelijkheden rondom upgrades naar nieuwe licentievormen. Lees hier meer informatie over deze functie.

Solliciteren
Heb je interesse om ons team te komen versterken en wil je samen met ons werken aan het veilig maken van de digitale wereld? Bekijk dan hier de volledige vacatures en solliciteer direct of neem contact met mij op via tonny_roelofs@trendmicro.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.