Trend Micro Deep Discovery nummer 1 Breach Detection-oplossing in onafhankelijke test van NSS Labs

deep-discovery-diagram-nlNSS Labs is een van de belangrijkste testlabs wereldwijd. Deze week publiceerden zij hun rapport met daarin de beste ‘Breach Detection Systems’. Trend Micro Deep Discovery eindige met stip op de eerste plaats. Daarnaast roemde NSS Labs Trend Micro Deep Discovery vanwege de lage cost of ownership. De NSS Security Value Map en het Comparative Analysis-rapport analyseerden zes toepassingen die bescherming bieden tegen cyberbedreigingen.

100 procent score op detecteren van malafide e-mails
Geavanceerde bedreigingen en gerichte aanvallen zijn voor veel bedrijven vandaag de dag een belangrijke security-uitdaging. Het rapport van NSS Labs is een onafhankelijke bron voor organisaties om hun keuze op te baseren in het woud van security-oplossingen. Trend Micro behaalde een score van 99,1 procent in de test. Daarnaast had Deep Discovery geen enkele false positive en detecteerden zij 100 procent van alle e-mails met malware en exploits.

25 procent goedkoper dan gemiddeld
In de test van NSS Labs werd er ook gekeken naar de total costs of ownership. Uit het rapport blijkt dat de Total Cost of Ownership van Trend Micro Deep Discovery 25 procent lager ligt dan de gemiddelde prijs van de overige oplossingen. Meer informatie lees je in deze Engelstalige blog.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.