Trend Micro Deep Discovery opnieuw aanbevolen door NSS Labs

Deep discoveryGoed nieuws voor al onze Deep-Discovery gebruikers. Trend Micro Deep Discovery heeft opnieuw het predicaat “aanbevolen” ontvangen door NSS Labs en daar zijn we trots op. Trend Micro Deep Discovery Inspector v3.7 behaalde in de NSS Labs Breach Detection Systems (DBS)-test een overall score van 96 procent. Met deze goede score ontving onze security-oplossing de titel “aanbevolen”.

De test analyseert de totale detectie-rate van gerichte aanvallen en geavanceerde dreigingen van acht verschillende security-aanbieders. Voor het tweede jaar op rij is Trend Micro Deep Discovery aangewezen als meest effectieve “aanbevolen” breach-detectiesysteem en biedt een goede detectie tegen een aanzienlijk lagere total cost of ownership.     De test bevestigt de capaciteiten van Deep Discovery om een breed spectrum van Web-, email- en file-gebaseerde bedreigingen te detecteren. De oplossing identificeert deze dreigingen via een enkele toepassing de malafide- en verdachte activiteiten op het volledige netwerk. Deep Discovery monitort het volledige netwerkverkeer over alle poorten en meer dan 100 protocollen door verschillende detectie mogelijkheden te combineren met custom sandboxing. Voordeel is daarnaast dat je de insights van Deep Discovery direct automatisch gedeeld worden met zowel Trend Micro als derde partijen met behulp van real-time beveiligingsupdates.

Wil je jouw organisatie ook beschermen tegen gerichte aanvallen en de huidige cyber-bedreigingen? Neem dan contact met ons op. Ben je een reseller? Dan is het interessant je gratis aan te melden voor onze partnerdag voor een update.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.